- Reaksiyon skoru
- 1,083
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun hocam gorebilecegin en rahat adamalrdan biriyim ben sadece işini riske atmak istemiyorum şimdi her sınava girişte 1 k para bayilcaz devlete bazen testleri 10 yanlış yapıp geçiyorum bazen 20 yanlış yapıp kalıyorumHocam hiç stres yapma sınava girerken pozitif düşün çünkü ne yapıcam ne edicem diye kendini heyecanlandırırsın bildiğini yapamazsın aklına gelmez.
Ben sınava girdiğim zaman heyecanlıydım fakat başladığı zaman kendimi motive ettim ve geçtim aldım B ehliyetini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
inşaallahİlk yardım dediğin şey sınav geçmek için bilmen gereken bir şey değil aç kitabı adam gibi oku ezberle ileride işine de yarar sınavını da geçersin:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AnladımAynı durum bende de vardı, sadece eksiğim ilk yardım kurallarıydı zaten. Teorik sınavdan önce okulda deneme sınavım vardı yaklaşık 1 saatlik bir yolum vardı ve o yol boyunca girdiğim kursun mobil uygulaması üzerinden sadece dinleyerek gitmiştim ben sınava. Öncesinde de ara ara ilk yardımlara bakmıştım videolarını da izleyerek ama en son tekrarı o yolda 1.5x hızlandırarak sadece sesli dinleyerek yapmıştım tekrar unuttuklarımın aklıma gelmesi için.