Ehliyet Sınavını Geçemiyorum

Hocam hiç stres yapma sınava girerken pozitif düşün çünkü ne yapıcam ne edicem diye kendini heyecanlandırırsın bildiğini yapamazsın aklına gelmez.
Ben sınava girdiğim zaman heyecanlıydım fakat başladığı zaman kendimi motive ettim ve geçtim aldım B ehliyetini.
Hayırlı olsun hocam gorebilecegin en rahat adamalrdan biriyim ben sadece işini riske atmak istemiyorum şimdi her sınava girişte 1 k para bayilcaz devlete bazen testleri 10 yanlış yapıp geçiyorum bazen 20 yanlış yapıp kalıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk yardım dediğin şey sınav geçmek için bilmen gereken bir şey değil aç kitabı adam gibi oku ezberle ileride işine de yarar sınavını da geçersin:
inşaallah

Aynı durum bende de vardı, sadece eksiğim ilk yardım kurallarıydı zaten. Teorik sınavdan önce okulda deneme sınavım vardı yaklaşık 1 saatlik bir yolum vardı ve o yol boyunca girdiğim kursun mobil uygulaması üzerinden sadece dinleyerek gitmiştim ben sınava. Öncesinde de ara ara ilk yardımlara bakmıştım videolarını da izleyerek ama en son tekrarı o yolda 1.5x hızlandırarak sadece sesli dinleyerek yapmıştım tekrar unuttuklarımın aklıma gelmesi için.
Anladım

bende b ehliyet için girdim ilkinde 64 alıp kalmıştım. sonra youtube da ehliyet cenk hoca var, 5-6 gün ordaki sorulara değil aralarda soruyu anlatırken özet şeklinde yerler var oraları ss alıp çalıştım, 2. sınavda 84 ile geçtim. (videodaki soruları dikkate alma çok kolaylar sınavda o kadar kolay çıkmıyor ve özellikle ilk yardıma bak çok çelişkili ve ezber oluyor diğer sorulara yine mantık yürütürsün.)

Ben yazılı sınav için kursa 1 kere bile gitmeden 87 almıştım sadece çıkmış soruları çözerek. Zaten soruların yarısı mantık sorusu bence sen heyecan yapıyorsun gereksiz yere.

Ben yazılı sınav için kursa 1 kere bile gitmeden 87 almıştım sadece çıkmış soruları çözerek. Zaten soruların yarısı mantık sorusu bence sen heyecan yapıyorsun gereksiz yere.
Kursa gitmeyi düşünüyorum zaten kendim konu anlatımı izliyerek soru çözerek yapabileceğimi düşünüyorum

Hocam hastayı burnu kanıyor naisl pozisyona almalıyız iç kanaması var hangikerini yapmalıyız gibi sorular zorluyor

Her test cozgumda yanlış yaptıklarımı SS alip doğrusunu öğrenmeye çalışıyorum ama 1 gün sonra unutuyorum bide o nakış Yoğunluk mis 149 gün ne ben 15 20güne alırım diye düşünüyordum
günümüzün türkiyesinde nedense ehliyet soruları çok saçma tüm testlere bire bir baktım resmen sanayi ustasına sorulması gereken soruları bize soruyorlar yada bir polise yada bir hemşire olucak kişiye şaka gibi biri yaralandı mı ambulans çağrırım olay mı çıktı polis çağrırırım araç mı bozulu sanayici çağrırım herkes kendi işini yapsın arkadaş saçma saçma şeyler ile uğraşıyorsuz zaten bunları amacı bizi bırakıp daha fazla ceplerini doldurmak

Geri