Neler Yeni

Ehliyet sınavını geçtim en son ne zaman alabilirim

Necmer

80+
Şuan alacak param yok iptal olma gibi bi durumu var mı daha sadece kursa gidip bi belge verdiler bununla bir yerlere falan git dedi sadece başkada bir şey yapmadım
Bir de belge falan çıkartabiliyor muyum geçici
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arjin bala
Hangi sınava girdin yazılıya mı? kurs ücretini verirsen yazılı ücreti ve kurs eğitim ücreti öyle karşılanıyor. Ama direksiyon sınavı ve ehliyet kartını çıkarman için harç ücreti vermen gerekiyor.Onları ödemeden direksiyon sınavına giremezsin. İptal olma konusunda da kurs merkezine iptal olur mu diye sorman gerek tam olarak bir bilgi veremeyiz ama tahmini bir ay geçerse belki iptal edebilirler.

Necmer

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi sınava girdin yazılıya mı? kurs ücretini verirsen yazılı ücreti ve kurs eğitim ücreti öyle karşılanıyor. Ama direksiyon sınavı ve ehliyet kartını çıkarman için harç ücreti vermen gerekiyor.Onları ödemeden direksiyon sınavına giremezsin. İptal olma konusunda da kurs merkezine iptal olur mu diye sorman gerek tam olarak bir bilgi veremeyiz ama tahmini bir ay geçerse belki iptal edebilirler.
Kanka sinavi ve direksiyonu geçtim kurul ile en son ki sinava girdim bitti şuan

Carami0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Samed Cengiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ehliyet çıkartma sürecine başladığın an sana geçici 1 aylık sürücü belgesi veriliyor 1-2 aya yakın bir süreçte ehliyetin gelir geçici sürücü belgeni kullanmana gerek kalmaz. Onun dışında ehliyet çıkarma işlemine başlamadan geçici belge alamazsın.
2 yıl içinde çıkartabilirsin diye biliyorum ehliyetini eğer çıkartmazsan iptal olur ama kesin bilgi almak için kurs adlığın yeri arayabilirsin

Son düzenleme:

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Umut
Şuan alacak param yok iptal olma gibi bi durumu var mı daha sadece kursa gidip bi belge verdiler bununla bir yerlere falan git dedi sadece başkada bir şey yapmadım
Kurs sertifikanı vermiştir , sertifikanın 2 yıl içerisinde ehliyete dönüştürülmesi gerekiyor diye biliyorum.

Kurs sertifikanı vermiştir , sertifikanın 2 yıl içerisinde ehliyete dönüştürülmesi gerekiyor diye biliyorum.
Ama kursa sorup detaylı olarak öğren bence

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
uğur demirel
ehliyet almacak sıra alcan yaşadıgın ilde sürücü kurs sor gün alırlar sana 15 günlük gecici ehliyet verirler ehliyet gelene kadar birkac yere para yatırcan ortalama 5 bin kadar veya gecede bilir bilmiyorum eski aldım 3500 4000 yakın para gitti

unutmadan ödediğin yerlerin dekot kagıt kaybetme onları götürcen

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arjin bala
Tam ücreti vermeden direksiyon sınavını nasıl yaptın onu bilmiyorum. Büyük ihtimal harç ücreti zaten ehliyet başvurusu için veriliyor. Ehliyet başvurusu için 2 yıla kadar başvurman gerek. Geçici sürücü belgesi için de ehliyet başvurusu yapmadan alamazsın. Başvurduktan sonra istersen nüfusa gidip çıkarttırabilirsin istersen de e devletten belgeyi fotokopi çektirebilirsin. Zaten geçici ehliyet bi a4 de bilgilerin ve barkodun var o kadar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sertifikanın geçerlilik süresi 2 yıl diye biliyorum. Online banka hesabından sürücü belgesi ödemeleri kısmından ödeme yaptıktan sonra kursun sana verdiği belgelerle birlikte nüfus müdürlüğüne gidip ehliyetini alabilirsin. İlk geçici bir ehliyet verecekler birkaç gün sonra da ehliyetin adresine teslim ediliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,321
Üyeler
165,666
Son üye
cihan3232
Top Bottom