TheCAT 80+ Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 6 Reaksiyon skoru 1 2 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 EMREG yazmış: O piti piti yapın daha doğru olur Devamı için tıklayın... oda şans işi oluyor
Maryo 80+ Platinum Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 17,176 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 14,535 2 Eylül 2021 #15 TheCAT yazmış: delipop hançer almayı düşünüyordum fakat mağazama ejder hançer geldi sizce almalı mıyım yoksa delipop u mu beklemeliyim Devamı için tıklayın... Bayadır oynamıyorum dha iyisi var mıdır bilemem en son oyunda olana göre konuşucam. Bence Delipop hançer al ama ben olsam baltasını alırdım. Hem bu delipop sen lolipop dersin sadasdasdasdas.
TheCAT yazmış: delipop hançer almayı düşünüyordum fakat mağazama ejder hançer geldi sizce almalı mıyım yoksa delipop u mu beklemeliyim Devamı için tıklayın... Bayadır oynamıyorum dha iyisi var mıdır bilemem en son oyunda olana göre konuşucam. Bence Delipop hançer al ama ben olsam baltasını alırdım. Hem bu delipop sen lolipop dersin sadasdasdasdas.