🔥İndirim Ejderhalı Tıraş Makinesi 85 TL :)

Kargoyu alana tıraş makinesi bedava sanırım

dc motor, lityum pil, şarj modülü sırf parça olarak alsan 150 lira tutar :LOL:

Beyler babam 1,5 ay kadar önce 2 tane aldı tanesini 50 tl ye rami oto pazarında elinde mal satan bi adamdan tek fark beniminin üstünde kuru kafa vardı ve ürün acayip ağırdı duvara vursan kırılmaz o derece sağlam dış kasası, yağ temizleme fırçası uçları felan geliyo yanında
fazla bişi beklemeyin üründen performansı 1000 liralık traş makinelerinden iyidir onu net söylim sadece uç biraz genişlik olarak kısa olduğundan çok zaman alıyo ve 0 almıyor 1 numara gibi düşünün bıraktığı dereceyi ben jiletle 5 dakikada olacağım traşı onunla 15-20 dakikada oluyorum çok zaman alıyo ama kısaltma vb şeyler için ideal fiyatına göre çok çok ideal onuda söylim

Beyler babam 1,5 ay kadar önce 2 tane aldı tanesini 50 tl ye rami oto pazarında elinde mal satan bi adamdan tek fark beniminin üstünde kuru kafa vardı ve ürün acayip ağırdı duvara vursan kırılmaz o derece sağlam dış kasası, yağ temizleme fırçası uçları felan geliyo yanında
fazla bişi beklemeyin üründen performansı 1000 liralık traş makinelerinden iyidir onu net söylim sadece uç biraz genişlik olarak kısa olduğundan çok zaman alıyo ve 0 almıyor 1 numara gibi düşünün bıraktığı dereceyi ben jiletle 5 dakikada olacağım traşı onunla 15-20 dakikada oluyorum çok zaman alıyo ama kısaltma vb şeyler için ideal fiyatına göre çok çok ideal onuda söylim
sponsorluğunu mu aldın kardeşim ne güzel övdün be :)

Bunların çok fazlı varyasyonu var. İçindeki pil, motor için alana bişe diyemem ama ağzı çok çiziyor.

Bende oneblade var ama onunla bir türlü sakalın üstünde kalan kılları alamıyorum düz bir şekile gelmiyor. Aldım bir tane deneyeceğim
Hiç bir makine sinek kaydı yapmaz hocam en fazla 0.25 veya 0.50 mm kesebilir. Philips'in yeni bir makinesi var o 0.10'a kadar kısaltabiliyor ama o da TR'de yok diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri