Neler Yeni

Ekip arıyorum cs2 - ekip de kurabiliriz

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Hocam ekleyemedim rica etsem

1534097471 Ekler misiniz​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum çok boş bi çarsın biliyor musun .d gerçek hayatta eminim ki arkadaşların da çevrende bulunmanı istemiyordur davranışların laflarından bu çıkarımı yapmak zor değildir ailene üzüldüm hadi şimdi fazla uzatma yorum yapma buraya bak işine :)

Haklısın :D uyuya kalıyoz öyle kalıyor

Gönderdim hocam
hala alakasiz seyler yaziyorsun bu kuyruk acisi nerden geliyor anlamadim hakkimda birsey bilmeden konusup duruyorsun baban cok mu dovdu kucukken seni insanlara bu kadar ofkelisin :D gerci babanin kim oldugunu bilmiyorsundur sen pardon

lewiosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Bayram

hala alakasiz seyler yaziyorsun bu kuyruk acisi nerden geliyor anlamadim hakkimda birsey bilmeden konusup duruyorsun baban cok mu dovdu kucukken seni insanlara bu kadar ofkelisin :D gerci babanin kim oldugunu bilmiyorsundur sen pardon
Ban yedikten sonra bu baba lafını görürüm hadi bakalım :) yöneticiye bildirdim anca bu baba ana katarak :) laf sokmaya çalışırsın cidden gerçek hayatt da görsem :) burada yaptığın baba laflarını yüzüme karşı yapamazdın da neyse saygı bozmuyucam dostum :)

Hatta sana bişe diyim bu olayı uzatıp davalık olma yolunda ilerleticem seni :) Avukatlık edicem seni bilgin olsun bu kadar rahat bana küfür edemezsin :) Yorumunu felan da silme gerekli loglarda çıkar :)

Son düzenleme:

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Ban yedikten sonra bu baba lafını görürüm hadi bakalım :) yöneticiye bildirdim anca bu baba ana katarak :) laf sokmaya çalışırsın cidden gerçek hayatt da görsem :) burada yaptığın baba laflarını yüzüme karşı yapamazdın da neyse saygı bozmuyucam dostum :)

Hatta sana bişe diyim bu olayı uzatıp davalık olma yolunda ilerleticem seni :) Avukatlık edicem seni bilgin olsun bu kadar rahat bana küfür edemezsin :) Yorumunu felan da silme gerekli loglarda çıkar :)
yazdikca kendini gulunc duruma dusuruyorsun bu kadar zavallai olma lutfen dava acicam diyo birde asdhioauhsdoas agzimdaki cayi puskurttum gulmekten

lewiosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Bayram
yazdikca kendini gulunc duruma dusuruyorsun bu kadar zavallai olma lutfen dava acicam diyo birde asdhioauhsdoas agzimdaki cayi puskurttum gulmekten
Püskürt sen dostum baban eve tebligat gelince Baba vurma diyince aklına çay püskürtmen gelir :) bak keyfine 1 2 gün daha :)

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Yok valla kork diye yapsam uzatmam emin ol bu davranışını siciline yansıtırıcam :)
cahilligin diz boyu hangi suclar sicile isler bi bak bakalim ayrica ortada alenen bir suc da yok yani tek yaptigin burda kendini insanlara rezil etmek hukuk bilgin olmadigi da cok bariz ;d

lewiosa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Bayram
cahilligin diz boyu hangi suclar sicile isler bi bak bakalim ayrica ortada alenen bir suc da yok yani tek yaptigin burda kendini insanlara rezil etmek hukuk bilgin olmadigi da cok bariz ;d
Yok sen rahat ol ettiğin kelimenin hukukta kaçıncı maddeye denk geldiğini biliyorum çok şükür

Top Bottom