Ekipman Tavsiye

FlapJack

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
HyperX Cloud Alpha S - Blackout Edition --Kulaklık

ZOWIE EC1--Mouse

Steel Series Apex 5--Klavye

Beyler Bu Ekipmanları Almayı Planlıyorum Sizce Nasıl ?

200-400Tl Daha Fazla Verip Şu Ekipmanı Alırsan Daha İyi Olur Diyebileceğiniz Ekipman Varsa önerebilir misiniz

ZOWIE EC1--Mouse

200-400Tl Daha Fazla Verip Şu Ekipmanı Alırsan Daha İyi Olur Diyebileceğiniz Ekipman Varsa önerebilir misiniz
Aynı ekipmanlara sahibim ve çok memnunum.Bu ekipmanlarla alakalı soracağın soru varsa cevaplayabilirim.

Aynı ekipmanlara sahibim ve çok memnunum.Bu ekipmanlarla alakalı soracağın soru varsa cevaplayabilirim.
Baya Araştırdım En Mantıklıkları Bunlar Geldi Merak Ettim Sizce Nasıl Diye Benle aynı düşünen birisinin çıkması baya hoş oldu
Post automatically merged:

Apex 5 900TL bence degmez

1) Razer Blackwidow
2) HyperX Alloy Origins Core
3) ASUS ROG Strix Scope TKL

Bence yukarıda önerdiklerimden birisini almak daha mantıklı
önerilerine bakacağım apex 5 biraz pahalı evet :/

Baya Araştırdım En Mantıklıkları Bunlar Geldi Merak Ettim Sizce Nasıl Diye Benle aynı düşünen birisinin çıkması baya hoş oldu
Reekabetçi oyun oynayan birisiyim
Mouseun ele oturuşu falan çok güzel
Hyperx dersen zaten inanılmaz bir kulaklık cidden adamların eskiden nereden geldiğini duyardım şimdi nereden kaç tane geldeiğini duyuyorum
Apex 5 e gelince o fiyatlarda cdden daha güzeli alınabilir.Çünkü apex 5 hibrit bir klavye yani tam mekanik denemez.

Reekabetçi oyun oynayan birisiyim
Mouseun ele oturuşu falan çok güzel
Hyperx dersen zaten inanılmaz bir kulaklık cidden adamların eskiden nereden geldiğini duyardım şimdi nereden kaç tane geldeiğini duyuyorum
Apex 5 e gelince o fiyatlarda cdden daha güzeli alınabilir.Çünkü apex 5 hibrit bir klavye yani tam mekanik denemez.
Klavyeyi Biraz Araştırcam Biraz Çelişkede Kaldım Ama Mouse ve Kulaklık Olarak Zowie-Hyperx Alcam

ZOWIE EC1--Mouse

Steelseries apex 5 almani onermem klavye mekanik bile degil ve 500 lira civarinda fiyata sahip mouse için bir sey diyemiyecem zowie seviyorsan alabilirsin kulaklikta ise anakart ses yongan iyise al. Klavye olarak Corsair K68 Rgb veya 70 lere bakabilirsin stoklardan bulabilirsen klavye olarak alttaki şu modellere de bakabilirsin

Steelseries apex 5 almani onermem klavye mekanik bile degil ve 500 lira civarinda fiyata sahip mouse için bir sey diyemiyecem zowie seviyorsan alabilirsin kulaklikta ise anakart ses yongan iyise al. Klavye olarak Corsair K68 RGB veya 70 lere bakabilirsin stoklardan bulabilirsen klavye olarak alttaki şu modellere de bakabilirsin
mouse olarak ne tercih ederdin zowie yerine?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,362
Üyeler
191,078
Son üye
mehmetter
Geri