Neler Yeni

Ekipmanlarım nasıldır ? (Razer, Steelseries vs.)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
300'e yay sesi ve tuş basmama sorunu olan dandik mekanik kalvyeleri almaktansa kaliteli membrane klavye alır yıllarca kullanırım arkadaşın linkini attığı modelde membrane olduğu için bu klavyeyi önerdim (membrane tercih ettiğini düşündüm) membrane klavyeler arasında en f/p olanı bu
tabi google a mekanik klavye yazıp ilk çıkanı alırsan yay sesi normal ve senin attığın klavye 450tl o fiyata çok güzel mekanik klavyeler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü TN panelin hem tepki süresi daha azdır hem de dikkat dağıtıcı şeyleri oyundan gözardı eder.
hocam eğer sadece oyun için kullanacaksanız tn alın ama tavsiye ıps almanız ben tn aldım pişman oldum ıps havasını asla vermiyor zaten artık ıpslerdede 1ms gecikme süreleri çıkmaya başladı

Leon S.

80+

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tabi google a mekanik klavye yazıp ilk çıkanı alırsan yay sesi normal ve senin attığın klavye 450tl o fiyata çok güzel mekanik klavyeler var

Bende konu sahibine "bütçenizi belirtirseniz mekanik klavye öneriside yapabiliriz" dedim zaten ayrıca göründüğün gibi klavye 450tl değil :D

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan

Bende konu sahibine "bütçenizi belirtirseniz mekanik klavye öneriside yapabiliriz" dedim zaten ayrıca göründüğün gibi klavye 450tl değil :D
https://www.hepsiburada.com/razer-r...e-p-HBV000011ND07?magaza=Techburadaindirimsiz hali 430 tl + 370tlyede çok güzel mekanik klavyeler var

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha pahalısını bulamadınız mı hocam onun linkini atsaydınız dediğim gibi konu sahibi klavye olarak apex 3 linki koyunca membrane bir model tercih ettiğini düşündüm ve neredeyse yarı fiyatına kaliteli bir model önerdim günümüzde 300-400tl bandında sorunsuz mekanik klavye bulmak neredeyse imkansız varsa öyle çok kaliteli dediğiniz bir model paylaşın faydalanalım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Daha pahalısını bulamadınız mı hocam onun linkini atsaydınız dediğim gibi konu sahibi klavye olarak apex 3 linki koyunca membrane bir model tercih ettiğini düşündüm ve neredeyse yarı fiyatına kaliteli bir model önerdim günümüzde 300-400tl bandında sorunsuz mekanik klavye bulmak nerdeyse imkansız varsa öyle çok kaliteli dediğiniz bir model paylaşın faydalanalım
https://www.google.com/shopping/pro...ved=0ahUKEwi3j9iu39DyAhWTSPEDHRqpBR4Q3q4ECIgF
300-400tl apex 3 bulurmusun bana

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
600 TL olan klavye fiyatını haketmiyorda ondan daha ucuz bir alternatif sundum sadece
bunun yerini adamın bütçesinde bir mekanik klavye önerebilirdin konuyu okumadan öneride bulunma

YiğitAysul

80+ Silver
G512 Brown switch 600 TL ye iniyor
Yada bulabilirsiniz xpg summoner red switch alın o membran klavye üzer sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steelseries apex 3 ve 5 modelleri tam mekanik değil o yüzden önerilmiyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,384
İsim