Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7,081
- İsim
- Burak Karadağ
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Göktürk, Steelseries Apex 3 den vazgeçtim çünkü çoğu kişi yok işte bilmem pahalı, fiyatını hak etmiyor diye tepki veriyorlar. Sence 450 - 600 TL bandında alınabilecek çok iyi bir RGB + Mekanik + Türkçe Dizilimli ve çok cafcaflı olmayan sade ciddi klavye varmıdır ? Ben mesela şahsen ilk klavyemi Abdullah Hacıgül'ün "RGB ve mekanik severler için " başlıklı videosunda tanıttığı GamePower Saber RGB Blue Switch Mekanik Klavyesini kullandım 5 ay. Hiç sıkıntı çıkartmadı bana ama o aslında sıkıntılıymış yok yay sesi bilmem ne diyorlar.bunun yerini adamın bütçesinde bir mekanik klavye önerebilirdin konuyu okumadan öneride bulunma
+ Birde monitörle ilgili demişsin ki ben TN aldım ama çok pişmanım çünkü IPS havası alamadım. Bu konuda seni çok iyi anlıyorum rahat ol. IPS gerçekten çok güzel ben sadece CS GO oynamam o monitörde , elbette film izlerim , müzik dinlerim, video izlerim. farklı amaçlar içinde kullanırım. Asus VG259QM 280 hz FAST IPS monitörü zaten ilk tercihimdi benim. Senden de bi monitör tavsiyesi de alırım. Ama LG ve Rampage gibi dandik markalar almam.
Bu arada bir klavye çok hoşuma gitti sana da göstereyim ama PAHALI !;
KLAVYE LİNK