Neler Yeni

Ekmek ve makarna alan vatandaşın futbol yorumlaması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Burak SR

80+
Merhaba arkadaşlar ülkemizde iq normal olarak düşük sebeplerinden biride kalitesiz yoğun karbonhidrat tüketimi. Buna rağmen herkes kendini futbol yorumcusu olarak görüyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Celil Emre Danişmant
Ülkemizdeki IQ seviyesinin düşük olduğu örnekleriyle açıkça belli oluyor. Burak isimli şahıs sağlıklı/sağlıksız beslenmenin beyin fonksiyonları üzerinde olumsuz veya olumlu etkilere yol açtığını zannederek ve buna inanarak bu duruma bir örnek teşkil etmekte. Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
Hüseyin
F3PZNlLXUAEKynW.jpg

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,391
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Merhaba arkadaşlar ülkemizde iq normal olarak düşük sebeplerinden biride kalitesiz yoğun karbonhidrat tüketimi. Buna rağmen herkes kendini futbol yorumcusu olarak görüyor evet futbol fakir sporu ama bu seni yorumcu olacağın anlamını taşımıyor sen makarna tüketiyorsun dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben beyaz ekmek yerim futbol yorumlarım. Ekmek reis.
Kafan mı iyi la nalaka?

Samet.D

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Samet Dilli
Merhaba arkadaşlar ülkemizde iq normal olarak düşük sebeplerinden biride kalitesiz yoğun karbonhidrat tüketimi. Buna rağmen herkes kendini futbol yorumcusu olarak görüyor evet futbol fakir sporu ama bu seni yorumcu olacağın anlamını taşımıyor sen makarna tüketiyorsun dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben beyaz ekmek yerim futbol yorumlarım. Ekmek reis.
boş gelmiş

Akman55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Hakan Akman
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Hazır Sistem
Birilerinin ya canı sıkılmış yada mesaj kasma peşinde. D-dostum futbol yorumu yapmaması gereken galiba sensin :PeepoLeave:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom