DoğuamaBatı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,288
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ulti atmış reis ya
ulti atmış reis ya
aynenulti atmış reis ya
birde ülkede şöyle insanlar var ya atalarımızla övünen çin sedini yaptırdık biz çinliler korkuyordu bizden zamanında atalarımız onlara dersini verdi yhaaa geçmiş geçmişte kalmıştır gelecekte olanlar bizi ilgilendiriyoraynen![]()
R3 1200 af yazdim ya?Hangi işlemciyi aldın ?
kardeş bu ülkede her zaman mirası olan yaşaryeğenim hastaneler yaptı (!) ekonomi müq(bunu diyen dayılarda emekli maaşı her ay yatan kirada evi olan arabası olan kahvede takılan dayılar)
Kısaca tr simülasyonuSon zamanlarda fırlayan dolar ve euro yetmezmiş gibi %50 konsol vergisi falan derken bişey alacak durumu kalmadı kimsenin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3 ay önce alacağım ekran kartı şuan 1800-2000 TL arası fiyata gelmiş o zaman 1400 1300tl idi ülke iyice sarpa sarmaya başladı ekonomik açıkları halktan çıkarmaya çalışıyorlar insanlar artık aldıkları parayla eğlenemiyor gezemiyor. Siz ne düşünüyorsunuz son konular hakında
Yapılacak bir şey yok artık hayatta kalmaya çalışmalıyız orta gelirliler olarak eğlenmek yeni bir şey almak lüks oldu uzatmalara oynuyoruz sonumuz hayrola.Son zamanlarda fırlayan dolar ve euro yetmezmiş gibi %50 konsol vergisi falan derken bişey alacak durumu kalmadı kimsenin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3 ay önce alacağım ekran kartı şuan 1800-2000 TL arası fiyata gelmiş o zaman 1400 1300tl idi ülke iyice sarpa sarmaya başladı ekonomik açıkları halktan çıkarmaya çalışıyorlar insanlar artık aldıkları parayla eğlenemiyor gezemiyor. Siz ne düşünüyorsunuz son konular hakında
ssen maaşını dolarlamı alıyon sen reise şükret bu yollar olmassaydı her yer trafikti(!) şaka bi yanabu dolar nasıl bu kadar fırladı ya 7500 tl lik alacağım sistem olmuş 8100 tlSon zamanlarda fırlayan dolar ve euro yetmezmiş gibi %50 konsol vergisi falan derken bişey alacak durumu kalmadı kimsenin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
kanka sorması ayıp yanlış anlamada yurt dışında okumak için ne yapmak gerekiyor valla bende gitmek isityomPandemi olmasa idi yurtdışında okuyor olacaktım bu sene.
1 sene daha beklemek zorunda kaldım ama burada okumak veya yaşamak istemiyorum
Yaşamak derken maaşları ve yaşam standartları için.
iyi bir puan vize falanssen maaşını dolarlamı alıyon sen reise şükret bu yollar olmassaydı her yer trafikti(!) şaka bi yanabu dolar nasıl bu kadar fırladı ya 7500 TL lik alacağım sistem olmuş 8100 TL
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka sorması ayıp yanlış anlamada yurt dışında okumak için ne yapmak gerekiyor valla bende gitmek isityom