Evet diyen net ampül fan clubEvet arkadaşlar sorumuz gayet açık ekonomiden memnun musunuz? Bunu sormamın sebebi son zamanlarda ekonominin kötü olduğunu söyleyenlere vatan haini, fetöcü veya bölücü olarak adlandırılıyor sormak istedim memnun musunuz?
Hoop kaymakam bey.evet dedim dhjfdgh
ekonomo güzel yeğenim
buyrun nasıl yardımcı olurum ?Hoop kaymakam bey.
Evt mennunum eskiden tüp kuyrukları vardı hastanede bir ton sıra vardı artık ne güzel hastaneler 5 yıldızlı asgari ücret 2700 tl mis gibi geçiniyoruz az şükür edin.Evet arkadaşlar sorumuz gayet açık ekonomiden memnun musunuz? Bunu sormamın sebebi son zamanlarda ekonominin kötü olduğunu söyleyenlere vatan haini, fetöcü veya bölücü olarak adlandırılıyor sormak istedim memnun musunuz?
Ben polis olcam da naapabiliriz banabuyrun nasıl yardımcı olurum ?
Nasıl olabilirim İstanbulda yaşıyorum para ciddi manada yetmiyor.Evet arkadaşlar sorumuz gayet açık ekonomiden memnun musunuz? Bunu sormamın sebebi son zamanlarda ekonominin kötü olduğunu söyleyenlere vatan haini, fetöcü veya bölücü olarak adlandırılıyor sormak istedim memnun musunuz?
Kardesim bizim yeğende orda calisiyor ben ona söylerim sinav sorularini felan söyler mülakattanda gecirir dert etme sen yarin tc kimlik kopyasini getirBen polis olcam da naapabiliriz bana