Neler Yeni

Ekonomimiz Ne Durumda Ve Nasıl Düzeltilebilir?

samet4747

80+ Platinum

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Şu kısımlarda elinde kanıt var mı? Yalan veriler paylaştığına dair? Ve adamlar faizi o kadar düşürdü ki en son araç ve gayrimenkul faizlerini ne kadar düşürdüklerine dair yorum yapmak bile istemem.
Haaa baya düşük tutmuşlar sağolsunlar.
10 bin dolarlık aracı 500 bine satttıkları için faizin pek önemi kalmıyor.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Kaira Bilgic
Şu pandemi döneminde bile ne vergi indirimi ne kira indirimi tarzı şeyler yapıldı. Ülkenin durumunu hala kabul etmeyen insanlar var dolar 7.5555 euro 9 tl ye oldu neredeyse insanlar bunu niye anlamıyor çok garip geliyor bana. Bakın arkadaşlar bu kadar kötüyüz ama hala bakan dolarlamı maaş alıyorsun diyor bakanın karşısına bir tane genç çıkartın cevap veremez sorulara yaşlılar kendi aralarında bir şeyler çevirmeye çalışıyor. Her şey dolarla kredi çektim bilgisayar alıcam her saniye her dakika fiyatı artıyor biz yabancı ülkelere özenince de özendi oluyoruz geçmişi bilmedi oluyoruz. Toplumun üstündeki vergilerin %90(?) oranında azaltıp direkt üretim için bir şeyler yapılması gerekiyor bu şekilde olmaz. Benim yaşımdaki insanlar bir şeyler üretiyor tubitakdır şudur budur beğenmiyor o insanlar gidip yabancı ülkede 1 .olup bedava okuyor para alıyor sonra onlara satıyorlar onlarda gelip bize 10 katına satıyor baştan çocuğu elimizde tutamıyoruz zaten siyasiler zaten kendi aralarında kavga etmek dışında bir işe yaramıyorlar millet vekilleri uyuyorlar bir sürü haklara sahip oluyorlar sonrasında bu şekilde olmaz herkes kaçar yıkarlar buraları

T.P.G.

80+ Titanium
Doğru bilgileri vermek benim değil devletin işi kanka yazdıkça batıyorsun.
kim batıyor? dedimki madem yalan yanlış bilgiler bunlar somut bir kanıtın varsa buyur bizde bilelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu pandemi döneminde bile ne vergi indirimi ne kira indirimi tarzı şeyler yapıldı. Ülkenin durumunu hala kabul etmeyen insanlar var dolar 7.5555 euro 9 TL ye oldu neredeyse insanlar bunu niye anlamıyor çok garip geliyor bana. Bakın arkadaşlar bu kadar kötüyüz ama hala bakan dolarlamı maaş alıyorsun diyor bakanın karşısına bir tane genç çıkartın cevap veremez sorulara yaşlılar kendi aralarında bir şeyler çevirmeye çalışıyor. Her şey dolarla kredi çektim bilgisayar alıcam her saniye her dakika fiyatı artıyor biz yabancı ülkelere özenince de özendi oluyoruz geçmişi bilmedi oluyoruz. Toplumun üstündeki vergilerin %90(?) oranında azaltıp direkt üretim için bir şeyler yapılması gerekiyor bu şekilde olmaz. Benim yaşımdaki insanlar bir şeyler üretiyor tubitakdır şudur budur beğenmiyor o insanlar gidip yabancı ülkede 1 .olup bedava okuyor para alıyor sonra onlara satıyorlar onlarda gelip bize 10 katına satıyor baştan çocuğu elimizde tutamıyoruz zaten siyasiler zaten kendi aralarında kavga etmek dışında bir işe yaramıyorlar millet vekilleri uyuyorlar bir sürü haklara sahip oluyorlar sonrasında bu şekilde olmaz herkes kaçar yıkarlar buraları
+1.000.000.000

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Şu pandemi döneminde bile ne vergi indirimi ne kira indirimi tarzı şeyler yapıldı. Ülkenin durumunu hala kabul etmeyen insanlar var dolar 7.5555 euro 9 TL ye oldu neredeyse insanlar bunu niye anlamıyor çok garip geliyor bana. Bakın arkadaşlar bu kadar kötüyüz ama hala bakan dolarlamı maaş alıyorsun diyor bakanın karşısına bir tane genç çıkartın cevap veremez sorulara yaşlılar kendi aralarında bir şeyler çevirmeye çalışıyor. Her şey dolarla kredi çektim bilgisayar alıcam her saniye her dakika fiyatı artıyor biz yabancı ülkelere özenince de özendi oluyoruz geçmişi bilmedi oluyoruz. Toplumun üstündeki vergilerin %90(?) oranında azaltıp direkt üretim için bir şeyler yapılması gerekiyor bu şekilde olmaz. Benim yaşımdaki insanlar bir şeyler üretiyor tubitakdır şudur budur beğenmiyor o insanlar gidip yabancı ülkede 1 .olup bedava okuyor para alıyor sonra onlara satıyorlar onlarda gelip bize 10 katına satıyor baştan çocuğu elimizde tutamıyoruz zaten siyasiler zaten kendi aralarında kavga etmek dışında bir işe yaramıyorlar millet vekilleri uyuyorlar bir sürü haklara sahip oluyorlar sonrasında bu şekilde olmaz herkes kaçar yıkarlar buraları
öyle haklısınki

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
elinde somut bir kanıt var mı verilerin ''YALAN'' olduğuna dair? Yoksa sadece boş konuşmuş olacaksın.
Daha geçen gün türkiye tabipler birliği açıklama yaptı.
Sonra ne oldu?
Ah hatırlatiyim bu birliği kapatma kararı haberleri yayıldı.
Acaba neden?
Ya delili falan bırak.
Cidden 1500 vakaya nasıl inanıyorsunuz?
La 4 aydır sürekli nasıl böyle seyredebilir?
Ya düşer ya çıkar.
İnsanlar sahillere camilere akın etti.
Nasıl vaka aynı kalıyor.
Geçen devlet hastanesinin önünden geçtim tıklım tıklımdı.
Bırak 2 metreyi 5cm boşluk yoktu.
İstanbuldaki çoğu hastane böyleyken günlük 1500 vaka var.
Devletimiz açıklama yapmış kesin doğrudur.

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Kaira Bilgic
öyle haklısınki
vallaha haklı olmam bir şey değiştirse ben şuan çok zengindim. Benim babamın fabrikası var dedemden kalma ben 21 yaşındayım neredeyse doğduğumdan beri borç ödüyorlar he durumum çok mu kötü yo değil şükür ederim ama elimizde demir çeliğe dayalı büyük bir fabrika varken ben 5000tl ye nasıl pc toplarım diye düşünüyorum işte bu çok üzücü

Top Bottom