Neler Yeni

Yardım Ekran Donma Sorunu

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Ben GeForce Now ilk geldiğinde indirmiştim ve ücretsiz olarak 3 aylık üyelik almıştım. Hala devam ediyor. Aldığımda win7 kullanıyordum bir sıkıntı yoktu ekranımda. (bilgisayarda olan bir sıkıntı geforce nowda driver sıkıntım yoktu) Sonra ekran kartı driveri sıkıntısından dolayı win10 geçtim. Baktım GeForce Now'a girip herhangi bir oyunu açtığımda oyuna giriyor ama şöyle bir şey oluyor. Son 5 saniye ne yaptıysam 1 dakikada bir tekrar ediyor. Sonra ekran bozuluyor. Geçiyor biraz sonra yeniden. Bende yeniden win7 geçtim driver sıkıntım kalmadı. Ama GeForce Now hala aynı sıkıntıda. Telefonda sıkıntısız oynuyorum. Yani internetimde bir sıkıntı yok. Ama ben hala internet sıkıntısı olarak düşünüyorum. Yardım ederseniz sevinim. Olmadı zaten 1-1.5 aya yeni sistem alcam. GeForce Now kullanmam ozaman.

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sinanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Sinan sivrikaya
25-30 Mbps Hem geforce now kendi ayarlarını deniyorum kendimde özelden deniyorum yine donma oluyor.
Hocam internetten ben 50 download alıyorum dediğin hata bendede oluyor ama arkadaşımdan bağlanıyorum sıkıntısız o İnternet 75 download yapıyor

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
ekran kartıyla alakalı olabilir kaç tane ekran kartı var laptop mu ?
PC var. 1 ekran kartı. ATI Radeon HD 4300/4500 Series 512 MB. İşlemci Intel Core 2 Quad Q8300 2.50 GHz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ekran kartı driver sıkıntım çözünürlükle ilgiliydi. Her kapayıp açtığımda değişiyordu. Yani driver sıkıntısı dediğim gibi Geforce Now ile ilgili değildi. Bıktığım için win10 geçmiştim.

Son düzenleme:

HexaTech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Erdem Özbek
PC var. 1 ekran kartı. ATI Radeon HD 4300/4500 Series 512 MB. İşlemci Intel Core 2 Quad Q8300 2.50 GHz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada ekran kartı driver sıkıntım çözünürlükle ilgiliydi. Her kapayıp açtığımda değişiyordu. Yani driver sıkıntısı dediğim gibi Geforce Now ile ilgili değildi. Bıktığım için win10 geçmiştim.
Valla bbilmiyorum sadece gf now da oluyorsa internet dendir

WonderFul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Muhammed Ali Bayrak
Top Bottom