Neler Yeni

Ekran gelmiyor sebebinin ne oldunu bulamadim

BozKurT68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ensar Atçeken
Benim 2 tane monitorum var 1. 2k 27 inc 144hz dp ile baglantili 2.monitor full hd 24 inc 60hz bugun pc kabloları sokup fanlar cok tozlanmisti onlari temizledim sonrdan tum herseyi bagladim pc actimda ekran gelmedi ramdan die dusundum ama ramlarle ve kasayla alakasi yokmus dp ile bagli olan monitör 144hz gectimj ekrani algilamiyor amd nin yaziliminda ama win ayarlarinda gozukuyo monutoru sifirlayarak 60hz ye cekiyorum ekran geliyor fakat 144 hz gectimu gene ayni sorunu yasiyorum. freesync ozeligini actimda ekrani algiliyo fakat ekran gelmiyor sebebini bulamadim galiba yazilimsal olarak bir sikinti var pc acilirken ekran geliyo ama sifre girme ekraninda ekran olmuyo

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
aynı mevzu benim başıma geldi herşeyi yaptım son çare üstatları dinleyerek bi format attım düzeldi :D Bi format at düzelir o :D

BozKurT68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ensar Atçeken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı mevzu benim başıma geldi herşeyi yaptım son çare üstatları dinleyerek bi format attım düzeldi :D Bi format at düzelir o :D
Bi yontem daha aklima geldi onu deniycem olmadi zaten format atcaktim komple ama fotoraflar makine ile cekildigi icin boyutlar yuksek sabit disk alip aticaktim teşekkür ederim tekrardan

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Bi yontem daha aklima geldi onu deniycem olmadi zaten format atcaktim komple ama fotoraflar makine ile cekildigi icin boyutlar yuksek sabit disk alip aticaktim teşekkür ederim tekrardan
:D pek de bişey yapmadık ama :D Ben çıldırdım 2 gün uğraştım yapmadığım şey kalmadı hiç kendini kanser etme

BozKurT68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ensar Atçeken
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
:D pek de bişey yapmadık ama :D Ben çıldırdım 2 gün uğraştım yapmadığım şey kalmadı hiç kendini kanser etme
Vala ekran kartını kiracaktim az kaldi denebilir

• Hahaha
Reaksiyonlar: BayZ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,153
Üyeler
167,066
Son üye
mbk8