Ekran kartı varmı?Leptopu açınca siyah bı ekran ve en üste beyaz bı şerit geliyo ve daha da beyazlasip sonra kararıyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran kartı var ama onada nedense kod 43 hatası veriyordu bı ton şey denedim çözemedim HDD gelirsek 2 adet HDD var leptopta ikisinide tek tek denedim zaten daha yeni HDD kontrol etmiştim sağlık %100 dü ancak ısınma problemi vardı 50-60 derece civarında çalışıyorduEkran kartı varmı?
Yoksa microsoft temel ekran bağdaştırıcısının 30 günlük süresi dolmuştur [ Tekrar tekrar acip kapayinca düzelebilir ]
Yoksa HDD de sorun vardır Windows Normal Olarak Yüklemiyordur
Ekran Kartındandır Yanmıştır [ Bu seferde PC yi aç Kapa Yap ]
Oda olmassa Ekranda sorun vardır.
Ekran Kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir önceki konunu gördüm pin kısmında takılı kalıyormuş HDD den olma olasilogi daha yuksek
Yok bu Avusturyadan gelme anlamaz bizim âdetlerdenTürk usulu ekrana bir tokat at kendine gelir
Zaten istesede vermez işletim sistemi çökmüş olabilir normalde "-" (tire) yanip sonmesi gerekir windowsun cokmeside 1 ihtimalEkran kartı var ama onada nedense kod 43 hatası veriyordu bı ton şey denedim çözemedim HDD gelirsek 2 adet HDD var leptopta ikisinide tek tek denedim zaten daha yeni HDD kontrol etmiştim sağlık %100 dü ancak ısınma problemi vardı 50-60 derece civarında çalışıyordu
Bu ekran gelmeme bazen yapıyodu 2-3 kere aç kapa yapınca düzeliyordu ama şimdi defalarca denedim düzelmedi
Ekranda sorun vardır diye hdmı la televizyona bağladım sinyal vermedi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşletim sistemi çökmüş olsa hiç yoktan bios gelirdiZaten istesede vermez işletim sistemi çökmüş olabilir normalde "-" (tire) yanip sonmesi gerekir windowsun cokmeside 1 ihtimal