Doruq 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 496 Reaksiyon skoru 175 1 Mayıs 2020 #1 Ekran kartıma çok ufak oc yaptıktan sonra furmark açtım bir anda ekran gitti gelmiyor bilgisayar çalışıyor ne yapabilirim
Ekran kartıma çok ufak oc yaptıktan sonra furmark açtım bir anda ekran gitti gelmiyor bilgisayar çalışıyor ne yapabilirim
Emre Baş 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6,000 Reaksiyon skoru 3,297 1 Mayıs 2020 #2 Onboardan açmayı dene işlemci dahili grafik var ise
Doruq 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 496 Reaksiyon skoru 175 1 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Emre Baş yazmış: Onboardan açmayı dene işlemci dahili grafik var ise Devamı için tıklayın... teşekkür ederim hallettim. peki ekran kartıma oc scanner ile yapsam yine böyle bir şey ile karşılaşır mıyım
Emre Baş yazmış: Onboardan açmayı dene işlemci dahili grafik var ise Devamı için tıklayın... teşekkür ederim hallettim. peki ekran kartıma oc scanner ile yapsam yine böyle bir şey ile karşılaşır mıyım
Emre Baş 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6,000 Reaksiyon skoru 3,297 1 Mayıs 2020 #4 Doruq yazmış: teşekkür ederim hallettim. peki ekran kartıma oc scanner ile yapsam yine böyle bir şey ile karşılaşır mıyım Devamı için tıklayın... Yapacağınız değere göre değişir fakat şöyle bişe diyim gerek yoksa yapmayın kart fazladan ısınır
Doruq yazmış: teşekkür ederim hallettim. peki ekran kartıma oc scanner ile yapsam yine böyle bir şey ile karşılaşır mıyım Devamı için tıklayın... Yapacağınız değere göre değişir fakat şöyle bişe diyim gerek yoksa yapmayın kart fazladan ısınır