Ekran gidip geliyor??

Arda3488

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkdaslar monitorum gamebooster 180 hz
Ekran karti 5070
Monitor 5 dakikada bir 10 saniyeligine gidiior kimi zaman 1 saniyede gidip geliyor.
Pc yeni aldm ekran kartini kendim taktim
Acaba dissplaypordda mi sikinti var? Taktim cikmiuo cok sert

kablo değişin aynı problemi arkadaşımda yaşıyordu power kablosunu değişti çözüldü diğer bir arkadaşımda aynı problemi asus monitöründe yaşadı nasıl olduğunu anlamadıgım bir şekilde 3lü prizi değişince çözüldü 3lü prizden kaynaklı da olabiliyor 2 seçenek deneyin bence en ucuz 2 seçenek power kablosu - hdmi kablosu ve priz değişimi bunları öncelikli deneyin

kablo değişin aynı problemi arkadaşımda yaşıyordu power kablosunu değişti çözüldü diğer bir arkadaşımda aynı problemi asus monitöründe yaşadı nasıl olduğunu anlamadıgım bir şekilde 3lü prizi değişince çözüldü 3lü prizden kaynaklı da olabiliyor 2 seçenek deneyin bence en ucuz 2 seçenek power kablosu - hdmi kablosu ve priz değişimi bunları öncelikli deneyin
bende 360 asus var pg259qn modeli monitör normalde 360 hz ama 60 hz in üstüne çektiğimde dalgalanıyor karıncalanma oluyor ama 60 hz de sabit sıkıntısız calısıyor o neden acaba

bende 360 asus var pg259qn modeli monitör normalde 360 hz ama 60 hz in üstüne çektiğimde dalgalanıyor karıncalanma oluyor ama 60 hz de sabit sıkıntısız calısıyor o neden acaba
kablo bağlantınız nası dönüştürücü falan kullanıyormusunuz ben dahil çevremde monitörden sıkıntı yaşıyan bütün arkadaşlarımda da sorun hep kablodan kaynaklı veya dönüştürücüden kaynaklı oldu kalitesiz kablolar çok sorun yaratıyor mesela asusun kutusundan çıkan kablosu ile sürekli kapanma açılma sorunu yaşadık asus kablosunu değişince çözüldü arkadaşta asus monitör asus rog kablo ile sıkıntı oldu aynı kabloyu ben oddyeses g6 monitörüme taktım sorunsuz çalıştı bence sizde kabloları kontrol edin dönüştürücü kullanıyorsanız ondan da kaynaklanmış olabilir asus bi değişik monitörde asus kadar sıkıntı cıkaran bı marka daha önce görmedim kim kullansa şikayetçi kapanma sorunu mu dersin karıncalanma sorunumu dersin oyun ortasında siyah ekran olup gelmesi mi dersin

Geri