Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran gidiyor - Driver Sorunu

Erisos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Mertkan Durmaz
öncelikle merhaba benim xfx rx6500xt model bir kartım var takıyorum driveri yüklüyorum bazen 2 gün bazen 7 saat bazen 2 saat dayanıyor ve ekran bir anda gidiyor ama sesler falan var pc'yi açıyorum ekran geliyor amd kullananlar bilir sağ altta amd driver şeyi var o olmuyor veya olsa da hata veriyor kuruyorum sonra yine aynısı AMD calahtiki diye bir driver vardı galiba onuda denedim olmuyor ben ne yapacağım ayrıca Dispilay Drive silme şeyi ile de sildim yükledim bir şeyler yaptım olmuyor.

WİN11
Ryzen 5 2600x
16RAM
XFX RX 6500 XT 4GB
Msi B450m Pro VDH - plus
650W

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
sürüm değiştirin temiz kurulum yapın güvenli modta. WHQL sertifikalı sürümü deneyin

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Önerilen sürücüyü kullanmayı deneyin.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Amd clean up utility kullanabilirsiniz. Bu arada bana da bir ara vermişti hata windows kendi kendine sürücü kuruyor bazen ben yeni sürücüyü kurmaya çalışırken windows arka planda başka sürücü kuruyordu sistem çakışıp ekrandan görüntüyü kesiyordu.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
öncelikle merhaba benim xfx rx6500xt model bir kartım var takıyorum driveri yüklüyorum bazen 2 gün bazen 7 saat bazen 2 saat dayanıyor ve ekran bir anda gidiyor ama sesler falan var pc'yi açıyorum ekran geliyor amd kullananlar bilir sağ altta amd driver şeyi var o olmuyor veya olsa da hata veriyor kuruyorum sonra yine aynısı AMD calahtiki diye bir driver vardı galiba onuda denedim olmuyor ben ne yapacağım ayrıca Dispilay Drive silme şeyi ile de sildim yükledim bir şeyler yaptım olmuyor.

WİN11
Ryzen 5 2600x
16RAM
XFX RX 6500 XT 4GB
Msi B450m Pro VDH - plus
650W
Son güncel AMD driveri sorunluydu ben guncelledigimde sorun çıkmıştı ondan olabilir

Erisos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Mertkan Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2:05 'den sonra 2. methoda geçiyor ilk method işe yaramıyor

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa

WİN11
Ryzen 5 2600x
16RAM
XFX RX 6500 XT 4GB
Msi B450m Pro VDH - plus
650W
Nasıl çözdünüz hocam aynısı bende oluyor

Erisos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Adem Mertkan Durmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl çözdünüz hocam aynısı bende oluyor
kanka amd driverin'den başka hiç bir şey olmasın driver fln pcde ekran kartı ile alakalı hiç bişi olmasın msi afterburner fln aklına gelicek her şey sadece amd driver artı video link var yukarıda oradaki 2. çözüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,087
Üyeler
162,772
Son üye
ozyaziciemir
Top Bottom