birden görüntü kesiliyor ekranda no signal yazıyor sesler vs geliyor birkac saniye sonra bir uyarı sesi geliyor flash bellek çıkarıp taktığımızda gelen wwindows uyarı sesin aynısı ,sonrasında bilgisayarı kapatıp açtığımda driverlar silinmiş monitör 1hz olmuş oluyor bazen hiç olmuyor bazen günde 7-8 kere bile olabiliyor bayadır bu sorunu yaşıyıyorum sorunun güç kaynağında olabileceğini düşündüm yeni bir güç kaynığı aldım fakat sorun hayla devam ediyordu bugün memtest86 testi yaptım yaklasık 4 saat kadar sürdü ve bir sıkıntı çıkmadı ramlerdede ekran kartının yazılımından performans ayarlanıyor kısmından max frekansı düşürdüm fanları da ayarladım fakat sorun hayla düzelmedi biosum ve ekran kartı driverim da en güncel sürümde ne yapabilirim sorunu uzun zamandır yaşıyorum pekçok şey denedim fakat olmadı sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum fakat şuanda max 4k bütçem var o bütçeyede yeni bir ekran kartı almak pek mümkün değil gibi 2.el alınır mı 4kya veya bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
sistemde xfx rx580 ekran kartı 5600x işlemci b450m s2h gigabyte anakart msi 650w+ bronze güç kaynağı var sıvı soğutucum da var işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları çok yüksek değil termal macununu vs de 3-6 ayda 1 değiştiriyorum
sistemde xfx rx580 ekran kartı 5600x işlemci b450m s2h gigabyte anakart msi 650w+ bronze güç kaynağı var sıvı soğutucum da var işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları çok yüksek değil termal macununu vs de 3-6 ayda 1 değiştiriyorum