Neler Yeni

ekran karıtm 85 dereceleri görüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke
merhaba arkadaşlar asaetto corsa oynuyorum orta ayarlarda ekran kartım rtx 2060 85 dereceleri kadar görüyor yanar felan diye korkuyorum fanlar %100 olmasına rağmen neyapmalıyım?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Şahin
Garanti varsa garantiye yolla. Yoksa bakımını yap. %100 fanda 85 derece pek normal değil.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kasanın modeli nedir ? Kasanın yeri tam olarak nerede, nerede duruyor ? Kartının hangi 2060 modeli ?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ekran kartı mı 85 derece? işlemci olmasın? bir kontrol etmenizde fayda var.
Sıcaklığını etkileyen bir çok faktör var.

Starlex

80+ Silver
merhaba arkadaşlar asaetto corsa oynuyorum orta ayarlarda ekran kartım rtx 2060 85 dereceleri kadar görüyor yanar felan diye korkuyorum fanlar %100 olmasına rağmen neyapmalıyım?
85 derece tam sınır bu halde ve bu ısıda kullanırsan fiziksel sorunlar meydana gelebilir (gpu kondansatör gibi) bilidiğiniz bir biligsayarcı varsa veya birazcık anlıyorsanız yapabilirsiniz termal macun ve termal pad değişimi gerekli

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanın modeli nedir ? Kasanın yeri tam olarak nerede, nerede duruyor ? Kartının hangi 2060 modeli ?
rtx 2060 6 gb olan modeli kasa çalışma masasının bölme yerinde yani sağıda soluda kapalı olan yerde kasa modeli thermaltake ama tam modelini hatırlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı mı 85 derece? işlemci olmasın? bir kontrol etmenizde fayda var.
Sıcaklığını etkileyen bir çok faktör var.
ekran kartı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
rtx 2060 6 gb olan modeli kasa çalışma masasının bölme yerinde yani sağıda soluda kapalı olan yerde kasa modeli thermaltake ama tam modelini hatırlamıyorum

2060 olduğunu söylemişsiniz zaten marka model olarak sordum, kasanın önü cammı yoksa deliklimi ? kasanın arkasında boşluk var mı ? Mümkün mertebe hep masa üstünde yada ferah alanda tutmak en iyisidir onuda belirteyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2060 olduğunu söylemişsiniz zaten marka model olarak sordum, kasanın önü cammı yoksa deliklimi ? kasanın arkasında boşluk var mı ? Mümkün mertebe hep masa üstünde yada ferah alanda tutmak en iyisidir onuda belirteyim.
Evet arkası geniş boş gigabyte rtx 2060 6 gb kasanın önü cam

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Evet arkası geniş boş gigabyte rtx 2060 6 gb kasanın önü cam

Öncelikle kasanın önü cam ise pek iyi hava almıyordur, kasayı masaüstüne ferah bi yere alın ardında yan kapağı veya öndeki camı çıkarıp deneyin, sıcaklıklar bi, 78-79 derece civarına düşebilir oda tatmin etmez ise UV işlemi yaparsınız çünkü 2 fanlı model ise kartınız pek iyi soğutması yoktur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berke
Öncelikle kasanın önü cam ise pek iyi hava almıyordur, kasayı masaüstüne ferah bi yere alın ardında yan kapağı veya öndeki camı çıkarıp deneyin, sıcaklıklar bi, 78-79 derece civarına düşebilir oda tatmin etmez ise UV işlemi yaparsınız çünkü 2 fanlı model ise kartınız pek iyi soğutması yoktur.
2 fanlı model fakat labileceğim en iyi yer orası

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Bünyamina

80+ Platinum
Bu markanın bu kartı bu havalarda bu sıcaklıklar için normal .Isınan bir model maalesef. Bir sorun yok kartında macununda .Biraz sıcak çalışıyor benim kartımda bu sıcaklıklarda geziyor.

Top Bottom