$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,430 En İyi Cevap 2 16 Ağustos 2023 #14 MYTHHHHHHH yazmış: deniyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Ağustos 2023 80 oldu Devamı için tıklayın... Yani o kartta normali bu işte. Tatmin edici bir değer değil ise UV işlemi yapmalısınız.
MYTHHHHHHH yazmış: deniyorum Mesaj otomatik birleştirildi: 16 Ağustos 2023 80 oldu Devamı için tıklayın... Yani o kartta normali bu işte. Tatmin edici bir değer değil ise UV işlemi yapmalısınız.
M MYTHHHHHHH 80+ Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 70 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Berke 16 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 $ilent yazmış: Yani o kartta normali bu işte. Tatmin edici bir değer değil ise UV işlemi yapmalısınız. Devamı için tıklayın... Biraz baktım sınırı 88 derece evet bu modeller biraz fazla ısnıyormuş yapacak bişey yok
$ilent yazmış: Yani o kartta normali bu işte. Tatmin edici bir değer değil ise UV işlemi yapmalısınız. Devamı için tıklayın... Biraz baktım sınırı 88 derece evet bu modeller biraz fazla ısnıyormuş yapacak bişey yok