Neler Yeni

Ekran kart upgrade yapacağım yardım eder misiniz

mYdara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Özoğul
Şu Anki sistemim vasat biraz olsun düzeltmek için ram ve ekran kartı alıcağım ama ne alacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin şu anki ekran kartım gt710 ve işlemcim intel pentium g4400 psu 250 w ram 4gb anakartın ismi baya karışık unuttum ama asusun bi anakartı Hk diye başlıyordu 1tb hard disk kasam da artı soğutma yok eski tip kasalardan lütfen bu sisteme uyacak bi ekran kartı önerin <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Fidan
Şu Anki sistemim vasat biraz olsun düzeltmek için ram ve ekran kartı alıcağım ama ne alacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin şu anki ekran kartım gt710 ve işlemcim intel pentium g4400 psu 250 w ram 4gb anakartın ismi baya karışık unuttum ama asusun bi anakartı Hk diye başlıyordu 1tb hard disk kasam da artı soğutma yok eski tip kasalardan lütfen bu sisteme uyacak bi ekran kartı önerin <3
En önemli şey anakartın markası kardeş uyumluluk oradan ortaya çıkar diğer her şeyi silip anakartı yazsan yeterdi birde 250 w PSU 'yu da değiştir giriş seviyesi bir ekran kartını bile besleyemez.

mYdara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Özoğul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En önemli şey anakartın markası kardeş uyumluluk oradan ortaya çıkar diğer her şeyi silip anakartı yazsan yeterdi birde 250 w PSU 'yu da değiştir giriş seviyesi bir ekran kartını bile besleyemez.dediğinizi anladım peki orta seviye bir psu önerir misiniz? yada en az kaç w olursa iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin Fidan
400 w işini görür ikinci el ucuza bulursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı için bütçen ne

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Ekran kartı bütçesi verirseniz detaylı yardımcı olunabilir. Çok yüksek bir ekran kartına çıkarsanız darboğaz problemleri olabilir. Gt 1030, RX 540 550 560 gibi orta derece kartları kullanabilirsiniz. PSU yetmeyebilir bunun için bir miktar daha fazla güç sağlayacak PSU aramanızı öneririm. Günümüzde 4 GB RAM artık neredeyse hiçbir işe yaramamakta. 4 GB RAM takviyesi daha yaparak 8 GB yapmanız ideal olacaktır.

milenix

80+ Gold
Ekran kartı olarak gt 1030 ya da rx 560 alabilirsiniz. Üstü için işlemci düşük kalacaktır. 250w psu çok yetersiz ki öyle bir psunun 12v kanalından 250w vereceğini hiç sanmıyorum. Daha iyi bir psu almanız lazım. 4gb ram günümüz için çok az en az 8gb yapmanızı öneriririm.

mYdara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet Özoğul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
400 w işini görür ikinci el ucuza bulursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı için bütçen ne ekran kartı için bütçem 1500 2000 tl 2. El almayı planlıyorum ve giriş orta segment arıyorum sizin dediğiniz gibi psu almam lazım ve 8 gb ram yükseltirsem beni bir 2 yıl götürür zaten sınavlara hazırlanacagım bu zaman benim için yeterli fazlada gözüm yok

Top Bottom