Neler Yeni

Yardım Ekran kartı 100 derece oldu bir şey olur mu?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@6n_adam Die 150 dereceye bile dayanabilir, o açıdan sıkıntı yok (tabii ne kadar sağlıklı tartışılır) ancak belleklerin sıcaklığı burada daha çok önem farz ediyor. Sıcaklığa toleransları daha düşük.

Kısaca şu an görünürde bir şey yoksa (ki olamaz) problem yoktur, kullanmaya devam edebilirsin.
off korkuttunuz beni hocam bellekler gpudan +20 derece daha sıcak oluyor genelde ekran kartı 100 derece ise bellekler 120 görmüştür amd 110 dereceye kadar garanti sunuyormuş.
şu anda bir hasar olup olmadığını nasıl test edebilirim? varmıdır bir yolu?
garanti devre dışı kalmışmıdır?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ha sürekli olmuyorsa tm o zaman hiç bişi olmaz ama dikkat et 70 in üzerine çıkmasına izin vermemelisin
zaten öyle yapıyorum ama işte bu 30dk belleklerin tahminen 120 derece çalışması acaba hasar bırakmışmıdır? çok korkuyorum daha yeni aldım ya nerden girdim oyuna ne güzel chromeda dolaşıyordum off

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Uzun lafın kısası sorun olmaz. Ekran kartının vidalarını sökmeden fan kablosunu takmaya çalışın yoksa garanti dışı kalabilir eğer sökecekseniz illa vidaların nereye takılacağını unutmayın anlaşılıyor.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Uzun lafın kısası sorun olmaz. Ekran kartının vidalarını sökmeden fan kablosunu takmaya çalışın yoksa garanti dışı kalabilir eğer sökecekseniz illa vidaların nereye takılacağını unutmayın anlaşılıyor.
fan kablosu nereden çıktı yahu?
sata kablosu fana çarpmış sert bir kablo olduğu için fanı durdurmuş.
bellekler nar gibi kızarmamıştır değil mi? hasar olup olmadığını öğrenmenin bir yolu yok mu?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
fan kablosu nereden çıktı yahu?
sata kablosu fana çarpmış sert bir kablo olduğu için fanı durdurmuş.
bellekler nar gibi kızarmamıştır değil mi? hasar olup olmadığını öğrenmenin bir yolu yok mu?
Yahu korkma :D. Benim işlemcim bir anda 150C gördü fanı takmadım diye sorun yok. Bunlar ısıya dayanıklı parçalar sorun olmaz 1 2 saatten. Allah'tan Phoenix kullanmıyormuşsun bir an 200C görürdün kalbine inerdi :D

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kartın fanı çalışmasa bile pasif soğutma ile max 90'larda gezmesi lazım.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kartın fanı çalışmasa bile pasif soğutma ile max 90'larda gezmesi lazım.
oyun oynuyordum 4kda :D %100 yük altında idi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ama çok yanlış bilgi veriyorsun diğer konularda da aynı şekilde ilerliyorsun dikkat et ban yersin.
80-85'in üzeri tehlikeli, lütfen yanlış bilgi verip arkadaşı korkutmayın!
evet biraz öyle bende diğer konularda saçmaladığını gördüm.

Yahu korkma :D. Benim işlemcim bir anda 150C gördü fanı takmadım diye sorun yok. Bunlar ısıya dayanıklı parçalar sorun olmaz 1 2 saatten. Allah'tan Phoenix kullanmıyormuşsun bir an 200C görürdün kalbine inerdi :D
gerçekten öyle mi acaba? vallahi ecel terleri döküyorum şu anda :( bellekler karardıysa felan garanti devre dışı kalabilirmiş.
test etmenin bir yolu yok mu? şu anda dalgalanma yok hafif pixxelenme var ama monitörün kalitesizliğinden muhtmelen telefona gönderip bakacağım görüntüye

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
oyun oynuyordum 4kda :D %100 yük altında idi

evet biraz öyle bende diğer konularda saçmaladığını gördüm.

gerçekten öyle mi acaba? vallahi ecel terleri döküyorum şu anda :( bellekler karardıysa felan garanti devre dışı kalabilirmiş.
test etmenin bir yolu yok mu? şu anda dalgalanma yok hafif pixxelenme var ama monitörün kalitesizliğinden muhtmelen telefona gönderip bakacağım görüntüye
Yahu korkma :D. Çok korkuyorsan dediğimi yap vida yerlerini ezberle hangi vida hangisiydi ona bakarak sök bak sonra aynı vidaları aynı yerine nazikçe tak.

Top Bottom