Neler Yeni

EKRAN KARTI AÇIK ELEKTRİK

MahanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
MahanN Emadi
Kısaca aldığınız Kartta elektrik kaçağı var, kaçağı hangi kısımdan oluşturuyor. PCI express olmaz olsa çalışması düşük ihtimal,anakarta da bozabilir. Display port dediğinize göre ekran kartınının PCB si üzerinde bir kaçak var. Bu kaçak noktasını yada unsurunu tespit etmeniz gerekli işlemi düzeltmemiz lazım bunu da iyi bir elektronik tamircisi yapabilir. Tavsiyem şu olur malum her yer kapalı . Kasaya vidaladığımız kısmın altına izolatör sağlayacak herhangi bir malzeme koyup denemek(Kartı çalıştırmayın zira kaçak kart üstüne gelirse kartı yakabilir) yada bunun tam tersini yapın iletken bir kablo ile vidanın olduğu yerden kasanın uygun bir yerine teması sağlayın. Bu şase işlemidir yani üzerindeki fazla elektriğin atılmasını sağlar. Fikirlerin bu kadar şu anlık. PSU nun bunu koruması gerekli ama nasıl çalışıyor anlamadım
tamam nere olduğunu anladım ben oraya kağıt koyarsam çünkü biri öyle demiş elektriği öyle çözmüşler oraya kağıt koymuş çözmüş sen burda demişsinki kartı çalıştırma ne yapayım yani yanarmı kart ? ekran kartınnı çıkarınca düzeliyor çünkü

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tamam nere olduğunu anladım ben oraya kağıt koyarsam çünkü biri öyle demiş elektriği öyle çözmüşler oraya kağıt koymuş çözmüş sen burda demişsinki kartı çalıştırma ne yapayım yani yanarmı kart ? ekran kartınnı çıkarınca düzeliyor çünkü
Hocam kaçağın sebebini bilemiyorum. Kaçağın kart üstündeki diğer bileşenlere zarar verme ihtimali olabilir . Bu durum endişelendiriyor beni. Deneyin hocam oyuna girmeyince fazla elektrik harcamaz.

MahanN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
MahanN Emadi
Hocam kaçağın sebebini bilemiyorum. Kaçağın kart üstündeki diğer bileşenlere zarar verme ihtimali olabilir . Bu durum endişelendiriyor beni. Deneyin hocam oyuna girmeyince fazla elektrik harcamaz.
denedim çalışmadı düzelmedi ya

Top Bottom