Neler Yeni

Ekran karti Al(a)miyorum

oguzzilla

80+
Reaksiyon skoru
173
Stok sorunu ve bunu fırsata çeviren açgözlü "oyuncu dostu" firmalar, bir de üzerine Türkiye şartlarını ve belirsizliği sayesinde ekran kartı almaya dair hiçbir umudum kalmadi. Elin oğlunun bir taraflarini silmeyeceği eskimiş ekran kartlarina tonla para vermektense başka bir hobiye yonelirim daha iyi. 1000₺ *DAHA FAZLA* kâr edeyim diye benim gibi binlerce gencin hayallerinin ortasina birakan saticilarin da burdan olmayan vicdanina dokundurayim.

Maalesef bu ekran kartı stok sorunu uzun sürecek gibi duruyor. Eğer aciliyeti yoksa sabretmek sizin lehinize olur.

stok kalmamis ve son stoklarin fiyatini yukseltiyorlar bu firsatcilik mi ilerde stok gelsede pahallanacak zaten

Aynen öyle ya 6.5 yıllık ekran kartım tam bozulacak zamanı buldu.

Maalesef bu ekran kartı stok sorunu uzun sürecek gibi duruyor. Eğer aciliyeti yoksa sabretmek sizin lehinize olur.
koskoca distribütör firmalar amazondaki sazan avına çıkmış satıcılar gibi davrandığı sürece stoklar dolup taşsa da bir bahane bulurlar.

Ben gtx 960 almak istiyorum ve stoğu var istersen ondan al

stok kalmamis ve son stoklarin fiyatini yukseltiyorlar bu firsatcilik mi ilerde stok gelsede pahallanacak zaten
1 yil once 5 ay önce aldıkları kartları zaten döviz kuruna göre karlarını katlayarak satiyorlar, "stok az kaldi 1000₺ zam" demek artik açgözlülüğün son noktasi sanırım.

1 yil once 5 ay önce aldıkları kartları zaten döviz kuruna göre karlarını katlayarak satiyorlar, "stok az kaldi 1000₺ zam" demek artik açgözlülüğün son noktasi sanırım.
gelecegi dusunuyorlar kart stoklari kalmadi hicbir yerde

Yakın zamanda btc ve ETH belki düşebilir, emin değilim ama şahsi kanaatim öyle, birkaç aya fiyatlar normalleşebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben gtx 960 almak istiyorum ve stoğu var istersen ondan al
Nerede var? Mahalle bakkalında mı?

Elinde 1050ti olan adam 1070im var gözü ile baksın durum şuanda bu şekilde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,702
Üyeler
173,412
Son üye