MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,250
Ben yardımcı olabilirim sanahm tm teşekkür ederim bide ben mimingli bulamıyorum param güvende ile
Ben yardımcı olabilirim sanahm tm teşekkür ederim bide ben mimingli bulamıyorum param güvende ile
olursaınz sevinirim ben bide buldum bitane istanbul bağcılar diyo şimdi bağcılar tehlikeli mahalle çalııntı fln oılmasınBen yardımcı olabilirim sana
abartma knk yaolursaınz sevinirim ben bide buldum bitane istanbul bağcılar diyo şimdi bağcılar tehlikeli mahalle çalııntı fln oılmasın
yok direk kargoyla alolursaınz sevinirim ben bide buldum bitane istanbul bağcılar diyo şimdi bağcılar tehlikeli mahalle çalııntı fln oılmasın
olm ama harbi öyle olabilir yani jasndkjasdabartma knk ya![]()
yok ztn param güvende var bişi olursa direk iade eder paramı alırımdayok direk kargoyla al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güvenilir satıcıdan
param güvende iyide 1 k kart alsan 100 lira bedel en iyisi süleyman abiye baskına gitmekyok direk kargoyla al
Güvenilir satıcıdan
Sana bir satıcı önerebilriim ama param güvende ile satmıyorolm ama harbi öyle olabilir yani jasndkjasd
yok ztn param güvende var bişi olursa direk iade eder paramı alırımda
süleyman abi?param güvende iyide 1 k kart alsan 100 lira bedel en iyisi süleyman abiye baskına gitmek
öyle güvenemem knkSana bir satıcı önerebilriim ama param güvende ile satmıyor
GPU World grubunun sahibi bence bir bak yine desüleyman abi?
öyle güvenemem knk
mod art pc ve gpu world turkiyeden bak facebook grupları bunlar piyasanın altında fiyatlar elden alma imkanın olmasa bile 70-80 lira fazla para ödemessinolm ama harbi öyle olabilir yani jasndkjasd
yok ztn param güvende var bişi olursa direk iade eder paramı alırımda
güvenilir sonuna kadar güvenebilirsin önerdiği kişiye 2 mizde kart aldıksüleyman abi?
öyle güvenemem knk
knk ozmn niye param güvende ile satmıyorGPU World grubunun sahibi bence bir bak yine de
kesinti çok 100 lira bedel ödeme sen diye en az 100 tane kart satışı olmuştur eminim kefilim benknk ozmn niye param güvende ile satmıyor