EKRAN KARTI ALDIM ARIZALI ÇIKTI PARA IADESI VE DEGIŞIM YAPMIYORLAR

rescar12

80+
Reaksiyon skoru
0
Ekran karti aldim alalı 1 ay oldu olmadı başta bi sıkıntısı yoktu sekme oyun herhangi bir şey açınca ekranda mor yeşil kuçuk kareler çıkıyor ekran kartını test ettiğimdede çizgiler çıkıyor ekranın ortasında ürünü söyledim böyle böyle olduğunu garantiye yolladılar garanti de urun saglam bi sıkıntısı yok çalışıyor diyerek ürünü aldigim yere geri yollamış bende aldim test ettim hallen sorun devam ediyor napmam gerek hevesim kursağımda kaldı sıfır alalım dedik pişman etiller

Ekler

• 15159.webp
    15159.webp
    253.8 KB · Hit: 53
  • 15002.webp
    15002.webp
    2.9 MB · Hit: 50
Ekran karti aldim alalı 1 ay oldu olmadı başta bi sıkıntısı yoktu sekme oyun herhangi bir şey açınca ekranda mor yeşil kuçuk kareler çıkıyor ekran kartını test ettiğimdede çizgiler çıkıyor ekranın ortasında ürünü söyledim böyle böyle olduğunu garantiye yolladılar garanti de urun saglam bi sıkıntısı yok çalışıyor diyerek ürünü aldigim yere geri yollamış bende aldim test ettim hallen sorun devam ediyor napmam gerek hevesim kursağımda kaldı sıfır alalım dedik pişman etiller
Kart nedir ve nereden satın aldınız ?

servis raporu olmadan thh işide olmaz senin servis ile görüşüp uygun görürlerse tekrar gönder servise ekran görüntüleri ile

Mediamarkt' tan kürdan bile almam. Servise bu görüntüleri ulaştırdınız mı?

Günlerdir üzülüyorum hasar yok zararı birak çizik dahi yok 9 10 bine ikinci el almaktansa sıfır alayım dedim oda arızalı çıktı günlerdir aldim alalı şu ekran kartını kullanmak nasip olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu ekran karti 17 bin tl şuan 19 bin tl yapmışlar.

Display port kablosu ya da hdmi kablosu değiştirip denedin mi hiç. Belki sorun kablodadır. Veya eski sürücüleri silip mi yükledin sürücüleri? Bazen ssdde nvidia sürücüsü varken amd kart takınca sıkıntı oluyor.

3 bilgisayar da denedim monitor bile değiştirdim sorun devam ediyor

Kart modeli nedir
Msi geforce 3060 12gb 192 bit 2 fanli model

Mediamarkt' tan kürdan bile almam. Servise bu görüntüleri ulaştırdınız mı?
Valla doğru diyon

3 bilgisayar da denedim monitor bile değiştirdim sorun devam ediyor

Msi geforce 3060 12gb 192 bit 2 fanli model

Valla doğru diyon
Sıfır 3060 alarak hatayı en baştan yapmışsınız zaten. Bozuk ekran görüntülerini gönderin mümkünse onlar test ederken onlar da size sağlam çalıştığına dair görüntü göndersinler. Kartı teste soksunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,289
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri