Ekran kartı alıcam bilgi

XQEdward

80+
Reaksiyon skoru
52
Sistem toplamayı düşünüyorum fakat 8-9 k civarı bütçem var rx6600 almayı düşünüyorum ama bütçemi aşıyor rx6500 alınır mı çok fazla bi beklentim yok sadece takılmadan istediğim oyunları gerektiği kalitede oynayabilirmiyim işlemci olarak da ryzen 5 5500 düşünüyorum

kendi kartımı satıyorum soruların sarsa sorabilirisin

ee tabi bu fiyata bu kadar olur. sorun yaşayan var ama ben hiç sorun yaşamadım forza 4 yüksek ayarlar 100-120 fps bence performansı gayet iyi

Sistem toplamayı düşünüyorum fakat 8-9 k civarı bütçem var rx6600 almayı düşünüyorum ama bütçemi aşıyor rx6500 alınır mı çok fazla bi beklentim yok sadece takılmadan istediğim oyunları gerektiği kalitede oynayabilirmiyim işlemci olarak da ryzen 5 5500 düşünüyorum
İndirim bekleyebilirsin. Güzel bi işlemcin varsa Rx 6600xt 1080p için yeter de artar dostum

ee tabi bu fiyata bu kadar olur. sorun yaşayan var ama ben hiç sorun yaşamadım forza 4 yüksek ayarlar 100-120 fps bence performansı gayet iyi
Ben de hep amd kart alıyorum ben de hiç sıkıntı çekmedim ilk defa nvida bi sistem topladım sorun yaşadığım için sattım amd sistem alıcam da yüksek performans beklediğimden değil sadece o fiyata alınır mı acaba rx6500

sadece ekran kartı için bütçen nedir

Ben de hep amd kart alıyorum ben de hiç sıkıntı çekmedim ilk defa nvida bi sistem topladım sorun yaşadığım için sattım amd sistem alıcam da yüksek performans beklediğimden değil sadece o fiyata alınır mı acaba rx6500
8-9K ya 6500XT çok yüksek bir fiyat. 7K ya sarı sitede RX 6700XT var hem de garantili vs. İkinci elden kaçmayın

minigli kart almak istemiyorsan alınır çünkü başkası gelecek 3500e 1660ti var der ki var zaten ama ben olsam tercih etmem

3500 civarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece ekran kartı için değil hocam bütün sistem için bütçe 8-9 k
O paranın 1000 tl altına 1660s var.

Ayrıca mining konusuna çok takılma bu fiyatlara Abdullah abi bile kendi sisteminde miningli kart kullanıyor. Sorun teşkil edecek olsa o kullanmaz zaten böyle düşün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alıp rahatına bakıyosun

Geri