Neler Yeni

Yardım ekran kartı boşta 60 derece oyunlarda 87 derece olma sorunu

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
ekran karttımın tam modeli galax geforce rtx 2060 1-click oc başlıktada belirttiğim gibi bu sorunla karşılaşıyoru m tüm driverlar güncel anakarta kadar ama bu sorunla nedense karşılaşıyorum bi ara düzzelmişti ama yine aynı hale geldi sizce ne yapa bilirim nvıdıa denetim masasındaki ayarlara bşr kez dokundum sonra eski haline getirdim ama sorun ona ragmen düzelmedi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-04-20 135858.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-04-20 135858.jpg
    142.8 KB · Hit: 34

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kasanızın markası modeli nedir? Sirkülasyonu nasıl ? Kapağı açıp birazcık öyle bakar mısınız gene ısınacak mı?

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanızın markası modeli nedir? Sirkülasyonu nasıl ? Kapağı açıp birazcık öyle bakar mısınız gene ısınacak mı?
şuan sıcaklık normale döndü ama oyunlarda aşırı çıkıyor 87 derecelerden inmiyor kasa modeli bu dark diamond pro mesh bi anda oluşuyor bu sorun normal de böyle olmuyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanın fan yerleri iki üstte bir egzoz fanı bir ekran kartına bakacak şekilde ekran kartının altında duruyor

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Kaspersky ile tarama yapabilir misiniz? Mining virüsü bulaşmış olabilir.

akıllıvelet

80+ Bronze
1-kasanı temizle
2-fanlı bir kasa al
3-egzoz fanını değiştir
4-ekran kartının termal macununu yenile

İsimyok08

80+ Bronze
Öncelikle Zero-RPM benzeri bi ayar varsa kapat (AMD'lerde bu var.)

Virüs taraması yap. (Malwarebytes veya Kaspersky öneririm.)

Kasan hava alıyor mu? Modeli ne?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Muhammed Ali Yılmaz
şuan sıcaklık normale döndü ama oyunlarda aşırı çıkıyor 87 derecelerden inmiyor kasa modeli bu dark diamond pro mesh bi anda oluşuyor bu sorun normal de böyle olmuyordu

kasanın fan yerleri iki üstte bir egzoz fanı bir ekran kartına bakacak şekilde ekran kartının altında duruyor
Galax modeli için bence sıcaklıklar makul bile sayılabilir arkadaşımda rtx 2060 gigabyte modeli var 85 dereceleri gördüğü oluyor fan devrini %80 civarında kullanırsanız daha rahat olabilir (ömründen gider fanlarınızın) eğer kasanızda sabit 60 70 görüyorsanız mining virüsü olabilir format sonrasında tekrar ısılara bakmanız daha sağlıklı olacaktır.

akıllıvelet

80+ Bronze
ekran kartının fanlarının arasında bir boşluk olur bakır bir yer orayı temizleyebilirsin fanlarını temizleyebilirsin yazılımsal olarakta bir antivirüs programı indir arka plandaki boş çalışan yazılımları kapat

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Galax modeli için bence sıcaklıklar makul bile sayılabilir arkadaşımda rtx 2060 gigabyte modeli var 85 dereceleri gördüğü oluyor fan devrini %80 civarında kullanırsanız daha rahat olabilir (ömründen gider fanlarınızın) eğer kasanızda sabit 60 70 görüyorsanız mining virüsü olabilir format sonrasında tekrar ısılara bakmanız daha sağlıklı olacaktır.
şuan boşta normal sıcaklığa döndü sadece rocket ligdee 50 derece çalışırken diğer oyunlarda 87 sabit alıyor hatta daha üstünede çıkıyor grafikler ne olursa olsun oyunda bu sıcaklıkları alıyorum normalde böyle bir şey yoktu nvıdıa denetim masasından birkaç ayarı değiştirdim falan sonra böyle oldu tekrar düzeltsemde durum değişmedi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
1-kasanı temizle
2-fanlı bir kasa al
3-egzoz fanını değiştir
4-ekran kartının termal macununu yenile
Kasada 4 stok fan var link bırakıyorum.
Sirkülasyonunun iyi olduğunu farklı forumlarda söylemişler.
Eğer bir kasayı temizleyip denerseniz iyi olur ve olmazsa termal macun deneyebilirsiniz.

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
ekran kartının fanlarının arasında bir boşluk olur bakır bir yer orayı temizleyebilirsin fanlarını temizleyebilirsin yazılımsal olarakta bir antivirüs programı indir arka plandaki boş çalışan yazılımları kapat
şuan düzelldi sorun bazı oyunlarda aşırı ısınması bir rocket ligde ısınımıyor
şuan boşta normal sıcaklığa döndü sadece rocket ligdee 50 derece çalışırken diğer oyunlarda 87 sabit alıyor hatta daha üstünede çıkıyor grafikler ne olursa olsun oyunda bu sıcaklıkları alıyorum normalde böyle bir şey yoktu nvıdıa denetim masasından birkaç ayarı değiştirdim falan sonra böyle oldu tekrar düzeltsemde durum değişmedi

akıllıvelet

80+ Bronze
nvidia denetim masasında ultra ayarlarda olabilirsin ondandır

şuan düzelldi sorun bazı oyunlarda aşırı ısınması bir rocket ligde ısınımıyor
oyunlardaki değerlerini düşür yüksekteyse normale al

rebelmoves

80+ Bronze
voltaj takibini acıp bir kontrol edin. Rewievlarrda 76-80 arasında gözüküyor kart onlar da kabul edilebilir değerler 87 biraz sıcak.

Top Bottom