Neler Yeni

Yardım ekran kartı boşta 60 derece oyunlarda 87 derece olma sorunu

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
nvidia denetim masasında ultra ayarlarda olabilirsin ondandır
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunlardaki değerlerini düşür yüksekteyse normale al
yaptım en düşüge bile aldım ama değişen bir şey yok denetim masasından ayarlarıda sıfırladım sözde

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,633
İsim
Eren
kartın termal macunu uzun zamandır değişmediyse macunu değiş
ekran kartı driverları ile alakalı olabilir bende 10 derece fark etti doğru driver indirmek
bunlarda çözüm olmadıysa uv yap

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan
voltaj takibini acıp bir kontrol edin. Rewievlarrda 76-80 arasında gözüküyor kart onlar da kabul edilebilir değerler 87 biraz sıcak.
test ettim forest en düşük ayarlar herşeyi en dğşğge aldım yan panelde açık durum bu

kartın termal macunu uzun zamandır değişmediyse macunu değiş
ekran kartı driverları ile alakalı olabilir bende 10 derece fark etti doğru driver indirmek
bunlarda çözüm olmadıysa uv yap
uv yapılı ekran kartı 6 veya 7 ay oldu sıfır olarak alalı son driver yüklü ama sorun düzelmiş değil

Ekler

• Ekran görüntüsü 2021-04-20 142951.jpg
    Ekran görüntüsü 2021-04-20 142951.jpg
    145.7 KB · Hit: 10
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,633
İsim
Eren
test ettim forest en düşük ayarlar herşeyi en dğşğge aldım yan panelde açık durum bu

uv yapılı ekrnak kartı 6 veya 7 ay oldu sıfır olarak alalı son driver yükli ama sorun düzelmiş değil
ne zaman dan beri böyle ilk aldığından berimi doğru uv yaptığından eminmisin ?

rebelmoves

80+ Bronze

uv yapılı ekran kartı 6 veya 7 ay oldu sıfır olarak alalı son driver yüklü ama sorun düzelmiş değil
ısınan bir kart için özel fan setting yapmışsınız ama gördüğünüz üzere ısınıyor ve %30larda hala fan ayarını kaldırın bir daha test yapın

asawer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
turan

uv yapılı ekrnak kartı 6 veya 7 ay oldu sıfır olarak alalı son driver yükli ama sorun düzelmiş değil

ne zaman dan beri böyle ilk aldığından berimi doğru uv yaptığından eminmisin ?
ilk aşdığımda sorun yoktu geçenlerde de oldu sonra format attım tabi dosyaları silmedim direk windows üzerinden düzeldi sonra daha geçen gün nvıdıa denetim masasından bir kaç ayar yapam dedim bu unlost falan performans arttırmak için yaptıkları o videodaki ayarları yaptım bu hale geldi geri yükle desemde düzelmedi geçende berk rip tepe nin videosundaki ayarları yapınca bozulmuştu ondan sonra format attım bu seferde böyle oldu onun dışında hiç sorun yoktu ki bence sorun nvidia denetim masası mı acaba sorusu takılıyor

rebelmoves

80+ Bronze
ilk aşdığımda sorun yoktu geçenlerde de oldu sonra format attım tabi dosyaları silmedim direk windows üzerinden düzeldi sonra daha geçen gün nvıdıa denetim masasından bir kaç ayar yapam dedim bu unlost falan performans arttırmak için yaptıkları o videodaki ayarları yaptım bu hale geldi geri yükle desemde düzelmedi geçende berk rip tepe nin videosundaki ayarları yapınca bozulmuştu ondan sonra format attım bu seferde böyle oldu onun dışında hiç sorun yoktu ki bence sorun nvidia denetim masası mı acaba sorusu takılıyor
maximum güç yaparsanız sürekli stok güçte çalışır bu da ekran kartının boşta ısınmasına sebep olur. Güç seçeneklerinden optimum güç tercih edin dediklerimi uygulayın fan settingi kaldırın furmark yapın

En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,633
İsim
Eren
eski driverı kur birde

Top Bottom