Neler Yeni

Ekran kartı boşta 70 dereceyi buluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Karadana
Merhaba rx 6700 ekran kartına sahibim fakat bilgisayarı ilk başta açtığımda her şey normalken bir 30-45 dk arası bir işim çıktığında ve geri bilgisayarın başına döndüğümde ekran kartım 70 dereceleri görmüş oluyor klavye ve mouse ye temas ettiğimde herhangi bir uygulamaya girdiğimde tekrar derece düşüyor eski haline dönüyor normal mi bu durum pek içime sinmedi de danışmak istedim

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Boşta bırakırken bir tarafta da hwinfo açık bırakır mısın? Güç tüketimi ne civarda?

GirayHan

80+ Platinum
Merhaba rx 6700 ekran kartına sahibim fakat bilgisayarı ilk başta açtığımda her şey normalken bir 30-45 dk arası bir işim çıktığında ve geri bilgisayarın başına döndüğümde ekran kartım 70 dereceleri görmüş oluyor klavye ve mouse ye temas ettiğimde herhangi bir uygulamaya girdiğimde tekrar derece düşüyor eski haline dönüyor normal mi bu durum pek içime sinmedi de danışmak istedim
sisteme format atın yada taratın mining virüsü bulaşmış olabilir.

KVRT ile taratın.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,329
İsim
C Ş
Sıcaklığa baktığın yazılım sorunlu olabilir. Başka yazılımla bakıp sonucu gözle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Karadana
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boşta bırakırken bir tarafta da hwinfo açık bırakır mısın? Güç tüketimi ne civ
Boşta bırakırken bir tarafta da hwinfo açık bırakır mısın? Güç tüketimi ne civarda?
Nasıl yapıcam onu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıcaklığa baktığın yazılım sorunlu olabilir. Başka yazılımla bakıp sonucu gözle.
Amd nin kendi uygulamasından bakıyorum ve görev yöneticisinde de aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

sisteme format atın yada taratın mining virüsü bulaşmış olabilir.

KVRT ile taratın.

Tamamdır teşekkür ederim

Top Bottom