Neler Yeni

Ekran kartı çalışmıyor

16Emre25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre aktürk
Ekran kartım sorunsuz şekilde çalışıyordu ama bugün pc kendi kendine kapandı. Ben de fişini çekip tekrar taktım ve pc çalıştı ama ekran kartı çalışmadı. Ekran kartının kablosunu sök tak yaptım işe yaramadı. Bios pilini çıkarıp taktım işe yaramadı. Ekran kartını çıkartıp tekrar taktım ama takarken soldaki giriş yerinden (tahminimce gücün alındığı yer galiba) elektrik cızırtısı ve ışık geldi. Sorunu nasıl çözebilirim? Garantisi var garanti kapsamında mı? Bir de sorun ekran kartında mı yoksa anakartta mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
İsmail Uyar
Ekran kartım sorunsuz şekilde çalışıyordu ama bugün pc kendi kendine kapandı. Ben de fişini çekip tekrar taktım ve pc çalıştı ama ekran kartı çalışmadı. Ekran kartının kablosunu sök tak yaptım işe yaramadı. Bios pilini çıkarıp taktım işe yaramadı. Ekran kartını çıkartıp tekrar taktım ama takarken soldaki giriş yerinden (tahminimce gücün alındığı yer galiba) elektrik cızırtısı ve ışık geldi. Sorunu nasıl çözebilirim? Garantisi var garanti kapsamında mı? Bir de sorun ekran kartında mı yoksa anakartta mı?
Dediğine göre ise geçmiş olsun ekran kartı yanmış garantiye yolla hiç uğraşma

16Emre25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre aktürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğine göre ise geçmiş olsun ekran kartı yanmış garantiye yolla hiç uğraşma
Hocam ben da nın hazır sistemini aldım itopya dan garantiye yollarken sapphire le mi iletişime geçmem lazım yoksa itopya ile mi? Cevabın için teşekkürler bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
İsmail Uyar
Hocam ben da nın hazır sistemini aldım itopya dan garantiye yollarken sapphire le mi iletişime geçmem lazım yoksa itopya ile mi? Cevabın için teşekkürler bu arada
Rica ederim herhangi birisi olur ama ilk olarak itopya ile iletişime geçmesilisin sonra Sapphire a yazabilirsiniz isterseniz ama itopya olayı çözecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
İsmail Uyar
@akı
nasıl direk bu kanıya varabildin? belki PSU Yandı? belki anakartta bir sıkıntı çıktı o yüzden açılmıyor?
Diğer parçalar çalısıyor psu bozuk olsa zaten PC full çalışmaz hatta fanları bile dönmez arkadaş o ekran kartının orda bir cızırtı oldu dedi aynı olay başıma geldi ekran kartı iadesi yapıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl direk bu kanıya varabildin? belki PSU Yandı? belki anakartta bir sıkıntı çıktı o yüzden açılmıyo
Belki de bütün sistemi anakart dahil komple yaktı ?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,079
İsim
Cicikuş
@akı

Diğer parçalar çalısıyor psu bozuk olsa zaten PC full çalışmaz hatta fanları bile dönmez arkadaş o ekran kartının orda bir cızırtı oldu dedi aynı olay başıma geldi ekran kartı iadesi yapıldı

Belki de bütün sistemi anakart dahil komple yaktı ?
sende oldu diye herkezdedemi aynısı olacak?

ayrıca ekran kartından cızırtı falan geldiğini ayırt edemez çünkü Anakarta bağlı bir şey sonuçta anca kafasını PC ye sokması lazım o cızırtı sesinin nereden geldiğini anlaması için

Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
İsmail Uyar

ayrıca ekran kartından cızırtı falan geldiğini ayırt edemez çünkü Anakarta bağlı bir şey sonuçta anca kafasını PC ye sokması lazım o cızırtı sesinin nereden geldiğini anlaması için
Sen benim dediğimi okumadın galiba aynı olay başıma geldi diyorum o cızırtı illaki bir yeri bozdu anakart , PSU, ekran kartı %90 eminim %10 ise kısa devre

123kral14

80+ Silver
Sen benim dediğimi okumadın galiba aynı olay başıma geldi diyorum o cızırtı illaki bir yeri bozdu anakart , PSU, ekran kartı %90 eminim %10 ise kısa devre
Alem adamsın

emin olmak kesin karardır yüzdesi olmaz

16Emre25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre aktürk

Hocam zaten ekran kartını takarken Anakarta giren sol kısımdan geldi cızırtı ve elektrik ışıltısı. belki de anakartın giriş yerlerinde sorun vardır ama orada durduk yere olacağını sanmıyorum ekran kartında problem olması daha büyük ihtimal.

sen sistemi olduğu gibi itopyaya gönder bi not ekleyerek
Önerin için sağ ol dostum yarın itopya ile iletişime geçiçem bilgi verirler zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,601
Üyeler
159,181
Son üye
Emir_Zen
Top Bottom