Neler Yeni

ekran kartı cizgi cizgi sorunu

ekerls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Akar
GTX 970 4gb ekran kartım var ara sıra ekran cizgi cizgi oluyor çıkarıyorum 2-3 bekletiyorum düzeliyor. Böyle saçma bir sorunu var ara sıra kart bozuluyor. Bunun sebebini bilen var mı ? ekran kartı ramlerinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Fikri olan var mı ?

Kadir_1987

80+ Silver
GTX 970 4gb ekran kartım var ara sıra ekran cizgi cizgi oluyor çıkarıyorum 2-3 bekletiyorum düzeliyor. Böyle saçma bir sorunu var ara sıra kart bozuluyor. Bunun sebebini bilen var mı ? ekran kartı ramlerinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum. Fikri olan var mı ?
Genel de oyun oynarken çözünürlüğü artırdığınız da karşılaşılan bir durum.Yani destekleyemediğinden oluyor ve buna yırtılma deniyor.
Oyun ayarlarınızı düşürdüğünüz de sorun çözülecektir.
Ama ana menü de karşılaşıyorsanız bir şey diyemem.

ekerls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Akar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genel de oyun oynarken çözünürlüğü artırdığınız da karşılaşılan bir durum.Yani destekleyemediğinden oluyor ve buna yırtılma deniyor.
Oyun ayarlarınızı düşürdüğünüz de sorun çözülecektir.
Ama ana menü de karşılaşıyorsanız bir şey diyemem.
Bilgisayarı başlattığımda direk geliyor. Bios başlangıç ekranı cizgi cizgi başlıyor. Eğer olur da pc açılırsa kod 43 hatası veriyor yani ekran kartını devre dışı bırakıyor.

Kadir_1987

80+ Silver
Bilgisayarı başlattığımda direk geliyor. Bios başlangıç ekranı cizgi cizgi başlıyor. Eğer olur da pc açılırsa kod 43 hatası veriyor yani ekran kartını devre dışı bırakıyor.
Bios ile alakalı bir sorunmuş ve anakartınızı güncellediğiniz de sorun çözülüyormuş.
Deneyin sonra tekrar geri dönüş yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu da dener misin ;)

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Monitöründe 144 hz var mı ve monitörün gsync mi freesync mi destekliyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,294
Üyeler
165,667
Son üye
kutaykilcik