EKRAN KARTI ÇOK ISINIYOR

peki dostum çözüm nedir sence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sessiz modda oc yada gaming modda çalışmıyo kart
Hoxam sessiz mod da zaten oc ya da gaming mod çalışmaz. Bu modlarda kart hızlandığı icin ısınıyor ve fanlarda hızlı dönüyor bundan dolayı o modları kullanamazsiniz. Sesli ise fanları temizleyin ,termal macun yenileyin

dostum PSU değişim olursa sıcaklıkta düşüş olabilirmi asıl öğrenmek istediğim bu
dostum PSU değişim olursa sıcaklıkta düşüş olabilirmi asıl öğrenmek istediğim bu

değişen bişey olmadı sıcaklık anlamında

Güç kaynağı değişince sıcaklık düşeceğini pek sanmıyorum. Ancak, değişmezseniz bir süre sonra "Anakart/ekran kartı güç girişinde alev çıktı. Yapışmış, koku geliyor" diye konu açma ihtimaliniz yüksek. Kart ısınmasına gelince, güzel bir termal macun ve termal ped alın. Kartı açıp iyice temizleyin ve termal macun uygulayın. Başka çözümü yok. Kasa kapağı ya da fan ekleme ile olacak iş değil.

Kart normalde çok ısınabilir ama sizinki haddinden fazla olduğuna göre ilk önce macun değişmeyi deneyin sonra o dandik kasadan kurtulup hava akışı güzel olan bir kasa alıp deneyin yine değişen bir şey olmazsa garantisi varsa garantiye gönderin hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,313
Üyeler
189,250
Son üye
EgstOy
Geri