Neler Yeni

ekran kartı cw yardım edebilirmisiniz

arda19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
arda koçarlı
merhabalar yeni bilgisayar aldım daha 3 gün oldu ilk başta yoktu oyun oynareken sonradan işlemci den ya da ekran kartından cızırtı tarzında sesler gelmeye başladı oyun oynarken bunun sebebi cw mi nasıl çözülür bi tavsiye veririmisiniz ekran kartını yanlış mı taktım diye düşünüyorum aksine çok dikkat ettim yardımcı olursanız sevinirim ekran kartı 3070 bi de oyunlarda fps sınırladığında sess azalıyor

Just reset

80+ Bronze
Cw var knk ekran kartının içindeki bobinlerden kaynaklı çözümü yok ama sadece ses gelir performansa vb. Etki etmez

rynsz

80+ Bronze
Ekran kartı bonibininden geliyordur. Bir zararı olmaz CNC makinasının hatası, değişim talebi açabilirsin kabul edilir. Ama değmez beklemene 2 hafta performansa etkisi yok sadece bobinin 0.01milim gibi bir ölçüde boşta kalması buda hızlı dönüp sürtüşmeden dolayı ses çıkartır

Livaković

80+ Silver
merhabalar yeni bilgisayar aldım daha 3 gün oldu ilk başta yoktu oyun oynareken sonradan işlemci den ya da ekran kartından cızırtı tarzında sesler gelmeye başladı oyun oynarken bunun sebebi cw mi nasıl çözülür bi tavsiye veririmisiniz ekran kartını yanlış mı taktım diye düşünüyorum aksine çok dikkat ettim yardımcı olursanız sevinirim ekran kartı 3070 bi de oyunlarda fps sınırladığında sess azalıyor
Şahsen ben çok takıntılı bir insan olduğum için cwli kart istemezdim performansa etki etmiyor deniliyor ama o sesin varlığı bile bilgisayardan soğutmaya yetiyor o karttan kurtulman tavsiyemdir işlemciden gelmez mümkün değil onuda diyeyim güç kaynağından ve ekran kartından gelir bu sesler ekran kartını değiştirin diyorum ama şunuda diyeyim %90 yeni alacağınız karttada bu durum olacak cimri üreticiler hala buna bir çözüm getirebilmiş değil getirmiyorlarda

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Şahsen ben çok takıntılı bir insan olduğum için cwli kart istemezdim performansa etki etmiyor deniliyor ama o sesin varlığı bile bilgisayardan soğutmaya yetiyor o karttan kurtulman tavsiyemdir işlemciden gelmez mümkün değil onuda diyeyim güç kaynağından ve ekran kartından gelir bu sesler ekran kartını değiştirin diyorum ama şunuda diyeyim %90 yeni alacağınız karttada bu durum olacak cimri üreticiler hala buna bir çözüm getirebilmiş değil getirmiyorlarda
Bende aşırı takıntılıyım. Bendede cw var. Fps sabitliyorum sorun olmuyor. Ses çıkmıyor en azından.

Livaković

80+ Silver
Bende aşırı takıntılıyım. Bendede cw var. Fps sabitliyorum sorun olmuyor. Ses çıkmıyor en azından.
yeni ekran kartı alacağım muhtemelen ondada olacak maalesef bunun bir bilinen çözümü kalıcı yok sadece sesi duymamak için yapılacak çözümler vae

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
Bende korkuyordum bendede çıktı allahtan ses yüksek değildi , bide tek kartta değil psudada çıktı cızırtı :d

Korkan bi arkadaşım vardı ondada çıktı , güçlü kartların çoğunda var

arda19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
arda koçarlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende korkuyordum bendede çıktı allahtan ses yüksek değildi , bide tek kartta değil psudada çıktı cızırtı :d

Korkan bi arkadaşım vardı ondada çıktı , güçlü kartların çoğunda var
sorun olmaz dimi herhangi bir

Top Bottom