hocam şimdi ekran kartı driverı yüklü benim pc de ben ekran kartını sattıktan sonra ddu ile silmezsem yada formatlamazsam yeni ekran kartı takınca sıkıntı olmaz mıAlıcı senden tam olarak ne istedi ddu gereği hissettin?
o yüzden ben direkt temiz format çaksam sonra ekran kartını versem yeni ekran kartı alınca da driverı kursam olur muAlıcı senden tam olarak ne istedi ddu gereği hissettin?
Aga ddu verileri ekran kartından değil diskten siliyor yani ekran kartını satıcaksan adama söyle ddu yapsın senlik bi durum yokekran kartını satıcam adam gelicek ddu ile uğraşmasam formatı atsam çokta bişey yok pc de sonra gidip adama versem sıkıntısız halleder miyim
Sen adama bütün sistemi vermiyorsun formata gerek yok ddu kullan yeterli oda senin yeni ekran kartı takarken driver konusunda sıkıntı yaşamaman için (bu arada sürücüler ekran kartının içine değil diske kuruluyor)ekran kartını satıcam adam gelicek ddu ile uğraşmasam formatı atsam çokta bişey yok pc de sonra gidip adama versem sıkıntısız halleder miyim
Nvidiadan amdye geçerken çakışabilir yada tam tersi şekilde ondan dolayı dedim nvidialar arasında geçiş yaptım daha önce sıkıntı yaşamadan bendeOlmaz hiç ddu ile silmeden 5-6 kart dğeiştirmişliğim var.
Aga ben rx 570 ten rx 6600 e geçtim format atmadan düzelmedi ve o kadar sıkıntı yaşatmıştı ki kendi pc me format atamıyordum bu yüzden diskimi çıkarıp başka pc ye taktım format atmak içinOlmaz hiç ddu ile silmeden 5-6 kart dğeiştirmişliğim var.
olmaz yeni ekran akrtı takıncada aynı silme işlemni veya formatı atarsın.hocam şimdi ekran kartı driverı yüklü benim pc de ben ekran kartını sattıktan sonra ddu ile silmezsem yada formatlamazsam yeni ekran kartı takınca sıkıntı olmaz mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
o yüzden ben direkt temiz format çaksam sonra ekran kartını versem yeni ekran kartı alınca da driverı kursam olur mu