Neler Yeni

Ekran kartı değişimi sonrası BIOS'da yazılar teker teker gelmeye başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
Ekran kartım GeForce 7200GS/7300SE'idi bunu GT210 ile değiştirdim değiştirdikten sonra bilgisayarı açtım ve BIOS'da yazıların teker teker geldiğini gördüm. Böyle olduğu içinde bilgisayar 5 dakikada falan açılıyor çözümü var mıdır?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
Ekran kartım GeForce 7200GS/7300SE'idi bunu GT210 ile değiştirdim değiştirdikten sonra bilgisayarı açtım ve BIOS'da yazıların teker teker geldiğini gördüm. Böyle olduğu içinde bilgisayar 5 dakikada falan açılıyor çözümü var mıdır?
BIOS'a girip BIOS ayarlarını sıfırlar mısın? (Load Default Settings, Restore Defaults adlarına benzer bir şey olacak.)

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
Emre Zengin
BIOS sıfırlamak çözüm olmadıysa güncellemek çözüm olabilir. Foxconn'un BIOS'unu bulup güncellemek uğraştırır seni. Birikmiş paran varsa geç yeni sisteme. (Belki BIOS içindeki bir ayardan kaynaklı da olabilir maalesef eski sistemlerin BIOS'larını bilmiyorum.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Arif Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS sıfırlamak çözüm olmadıysa güncellemek çözüm olabilir. Foxconn'un BIOS'unu bulup güncellemek uğraştırır seni. Birikmiş paran varsa geç yeni sisteme. (Belki BIOS içindeki bir ayardan kaynaklı da olabilir maalesef eski sistemlerin BIOS'larını bilmiyorum.)
Anakartım Gigabyte'ın ve BIOS en son sürümde BIOS ayarlarını sıfırladım ama değişen bir şey olmadı.

Top Bottom