Ekran Kartı Değişimi Sonrası Düşük FPS Sorunu

Reaksiyon skoru
0
işlemci: amd FX 6300 3.50GHZ
ekran kartı: ASUS RX 580 / 8 GB 256 BİT
20 gb 1600MHZ ram

bu ekran kartından once asus R9 270 2 GB
kullanıyordum valorant düşük ayarlarda 150/180 arası oynuyordum GTA V yüksek 60
ekran kartım yandıgı için RX 580 aldım fakat valoda 60/70 fps alıyor ve cs2 de oyun içinde 20/30 fps alıyor önceki ekran kartında da aynı sorun vardı fakat valoda neden bu kadar düşük yanan 2 GB ekran kartını taksaydım en azından valorant oynardım işlemcim düşük kalıyor fakat valoda bile eski ekran kartından daha kotu

işlemci: amd FX 6300 3.50GHZ
ekran kartı: ASUS RX 580 / 8 GB 256 BİT
20 gb 1600MHZ ram

bu ekran kartından once asus R9 270 2 GB
kullanıyordum valorant düşük ayarlarda 150/180 arası oynuyordum GTA V yüksek 60
ekran kartım yandıgı için RX 580 aldım fakat valoda 60/70 fps alıyor ve cs2 de oyun içinde 20/30 fps alıyor önceki ekran kartında da aynı sorun vardı fakat valoda neden bu kadar düşük yanan 2 GB ekran kartını taksaydım en azından valorant oynardım işlemcim düşük kalıyor fakat valoda bile eski ekran kartından daha kotu
Valorant ekran kartı oyunu değil işlemci oyunu.Bence olay ekran kartinda degil başka birşeyden kaynaklı.Pek bi fikrim yok ama belki ekran kartı yandığı için herhangi bir bileşene bir şey olmuş olabilir.

Son düzenleme:
Valorant ekran kartı oyunu değil işlemci oyunu.Ekran kartı değişsen bile aynı FPS'i alman gerek en azından Valorant için.Durumun Ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum başka birşeyden kaynaklı bence.Ekran kartı yandığı için herhangi bir bileşen zarar görmüş olabilir belki.
hocam işlemci aynı ekran kartım yandıgı için değiştirdim fakat eski ekran kartındaki fps değerlerini bile vermiyor şuan sistem

Geri