Neler Yeni

Yardım Ekran karti değisiminden sonra islemcim çok isiniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
Sistemim
4+4 1333 mhz corsair ram.
650 w 80+ psu.
İ7 2600 stok soğutucu
Anakarti unuttum.
Bu sistemde 750 ti vardi artik eskidigi icin rx 470 e yükselttim ve yuksellttikten sonra fivem de islemcim 88 derece ve discordda yayin aciyorum discord yayinimi kapatip beni odadan atiyor size bunundan ekran karti değişimiyle ilgisi varmidir bu sorunu nasil çözebilirim lutfen yardim edin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İşlemcin çok daha fazla yüke girer haliyle ısınır normal olan bu. Anormal olan 90 derece olması, bir temizlik ve macun değişimi lazım.

Coolpanda

80+ Silver
Şuan Rx 470 işlemcini köle gibi sömürüyor ısınır tabi. Termal macunu yenile düzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
.
Sistemim
650 w 80+ psu.
İ7 2600 stok soğutucu
Anakarti unuttum.
Bu sistemde 750 ti vardi artik eskidigi icin rx 470 e yükselttim ve yuksellttikten sonra fivem de islemcim 88 derece ve discordda yayin aciyorum discord yayinimi kapatip beni odadan atiyor size bunundan ekran karti değişimiyle ilgisi varmidir bu sorunu nasil çözebilirim lutfen yardim edin
Emin olmasamda ekran kartın işlemcine darboğaz yapıyor olabilir biraz daha araştır eğer sorun bu ise işlemcine sağlam
bir hava soğutucu alabilir ya da daha üst segment bir işlemci alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Emin olmasamda ekran kartın işlemcine darboğaz yapıyor olabilir biraz daha araştır eğer sorun bu ise işlemcine sağlam
bir hava soğutucu alabilir ya da daha üst segment bir işlemci alabilirsin
İşlemci alsam maksimum i7 3770 alabiliyorum ve oda piyasada 800 tl civarlarinda bu kadar para vermeye degmez diye düşünüyorum rx 470 in gucunu dusursem sorun duzelirmi yani yüzde 20 lik bir guc azaltmasi yapsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcin çok daha fazla yüke girer haliyle ısınır normal olan bu. Anormal olan 90 derece olması, bir temizlik ve macun değişimi lazım.
Termal macun değişimi işe yarayacak midir yani 75 80 gibi derecelere dusebilirmiyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
.
İşlemci alsam maksimum i7 3770 alabiliyorum ve oda piyasada 800 TL civarlarinda bu kadar para vermeye degmez diye düşünüyorum rx 470 in gucunu dusursem sorun duzelirmi yani yüzde 20 lik bir guc azaltmasi yapsam
Banada işlemci değişmek mantıksız geldi şimdi güzel bir termal macun bakımı yap eğer bütçen varsa güzel bir soğutucu al bazen indirime giriyor forumda paylaşıyorlar eğer bütçen yoksa ve hala çok ısınıyorsa gpu da biraz voltaj düşürebilirsin

Kemal.S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kemal somuncu
Sistemim
650 w 80+ psu.
İ7 2600 stok soğutucu
Anakarti unuttum.
Kardeşim mali işlemciler çok ısınıyorsa buna işlemci macunundan da yapabilir benim bilgisayarım nereden baksan 95°c'lere kadar çıkıyordu ve bunun suyu bunun yüzünden oyunlarım kapanıyordu bir bilgisayarcıya götür veya da kendin biliyorsan bir şeyini değiştir termal macunu değiştir o şekilde bir dene

Top Bottom