- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ha pardon hocam ben 7000'den bahsediyorsunuz sandım. Aynı 1000tl kupon nitro+ modelinde de var hocam. Xfx mi tercih etmeliyim sapphire nitro+ mı?
Ha pardon hocam ben 7000'den bahsediyorsunuz sandım. Aynı 1000tl kupon nitro+ modelinde de var hocam. Xfx mi tercih etmeliyim sapphire nitro+ mı?
İzleyeceğim hocam teşekkür ederim. Şu an 39k fiyatı 1000tl kupon ile 38k oluyor peşin fiyatına 9 taksit imkanı var o çok cazip geliyor ama 38k fiyat da pahalı geliyor.
Bunu al sonra arkana yaslanıp keyfini sür derimSon driver güncellemesi ile 9070xt resmen 5070ti yı yıktı geçti bence. Bu da videosu izleyin derim :
sappire pure beyaz modeli tercih edin 1000 tl kupon ile 35 k ya gayet iyi kart gayet güçlüHa pardon hocam ben 7000'den bahsediyorsunuz sandım. Aynı 1000tl kupon nitro+ modelinde de var hocam. Xfx mi tercih etmeliyim sapphire nitro+ mı?
Kasa ve içindeki her şey siyah hocam beyaz çok sırıtmaz mı kasa içindesappire pure beyaz modeli tercih edin 1000 tl kupon ile 35 k ya gayet iyi kart gayet güçlü
siyahsa snitro daha iyi olurKasa ve içindeki her şey siyah hocam beyaz çok sırıtmaz mı kasa içinde
Sapphire 9070xt pulse modeli nasıldır hocam soğutması falan 35k şu an kupon ile 34'e geliyorsiyahsa snitro daha iyi olur
pulse serisi rezalet bu video ya bakıp karar verebilrisinizSapphire 9070xt pulse modeli nasıldır hocam soğutması falan 35k şu an kupon ile 34'e geliyor
Teşekkürler hocam bakacağım.pulse serisi rezalet bu video ya bakıp karar verebilrisiniz