Ekran kartı değiştirmek istiyorum

FROW2K

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhaba genel olarak fps oyunları oynuyorum çözünürlülük olarakta 1080x1080 veya 1280x960 tercih ediyorum. İstediğim şey tam olarak ekran kartını değiştirdikten sonra monitör veya kasa içerisindeki herhangi bir parçanın da değişmemesi.

Şu anki ekran kartı: 1650 SUPER
İşlemci: Ryzen 5 5600x
RAM: 16GB
Anakart: B450M-A Pro Max
Monitör: Acerin 75Hzlik bi monitörü

NOT: NVIDIA olursa tadından yenmez ama yüksek performans verebilecek AMD'nin ekran kartlarıda olabilir bütçe 15-20 K civarı.

Merhaba genel olarak fps oyunları oynuyorum çözünürlülük olarakta 1080x1080 veya 1280x960 tercih ediyorum. İstediğim şey tam olarak ekran kartını değiştirdikten sonra monitör veya kasa içerisindeki herhangi bir parçanın da değişmemesi.

Şu anki ekran kartı: 1650 SUPER
İşlemci: Ryzen 5 5600x
RAM: 16GB
Anakart: B450M-A Pro Max
Monitör: Acerin 75Hzlik bi monitörü

NOT: NVIDIA olursa tadından yenmez ama yüksek performans verebilecek AMD'nin ekran kartlarıda olabilir bütçe 15-20 K civarı.
Bence monitor al o paraya. 75fps üstünü görsen ne olacak hiç bir fark hissetmeyeceksin.

İkinci el ekran kartı yanına sıfır monitor al

FPS oynuyorsan monitörü değiştirmeden ekran kartı değiştirmenin çok bir anlamı olmayacak.

Bence monitor al o paraya. 75fps üstünü görsen ne olacak hiç bir fark hissetmeyeceksin.

İkinci el ekran kartı yanına sıfır monitor al
msiın 240 hz monitörünü alacağım 7 kya ama ekran kartıyla birlikte alacağım şuan ekran kartı olayını çözsem sipraiş vericem zaten amacım cs deki fpsi 240 fps üzeri çıkartmak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS oynuyorsan monitörü değiştirmeden ekran kartı değiştirmenin çok bir anlamı olmayacak.
msiın 240 hz monitörünü alacağım 7 kya ama ekran kartıyla birlikte alacağım şuan ekran kartı olayını çözsem sipraiş vericem zaten amacım cs deki fpsi 240 fps üzeri çıkartmak

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1080p de 7700xt ve 4060ti üstü darboğaz yapar. Online oyunlarda bu gpular da darboğaz yersin ama çok hissettirmez

rtx 3080 ti öneririm 4070 den güçlü işlemci upgrade edeceğin zaman sorun yaşamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri