Neler Yeni

Ekran kartı driver ekran kartına zarar verebilirmi

Ancoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
Şöyle söyleyeyim AMD rx7600 ekran kartımın driverını güncellediğimde oyunlarda CPU 100/100 e çıkıyor CPU sıcaklık görünmüyor ve mesela daha önce oynadığım tlou da eskiden yüksek ayarlarda 6 GB VRAM yerken şimdi aynı ayarda 8gb yiyor sınırda gözüküyor sebebi nedir

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Koray ercan
cpu mu %100e çıkıyor gpu mu?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şöyle söyleyeyim AMD rx7600 ekran kartımın driverını güncellediğimde oyunlarda CPU 100/100 e çıkıyor CPU sıcaklık görünmüyor ve mesela daha önce oynadığım tlou da eskiden yüksek ayarlarda 6 GB VRAM yerken şimdi aynı ayarda 8gb yiyor sınırda gözüküyor sebebi nedir
İşlemcin ne ?

DDU ile sürücü silip eskiyi kurabilirsin.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Berkay
Bende mesela en son çıkan driver ile Frame generation açınca mavi ekran veriyordu. Kilitleniyordu PC vesaire. Zararı olabilir diye ve FG kullanamadigim için eski sürücüye dönmüştüm. Şu an sorunsuz çalışıyor. Dene istersen sende eski sürücüye dönmeyi.

Ancoda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcin ne ?

DDU ile sürücü silip eskiyi kurabilirsin.
R5 5600 evet ddu ile silmiştim yüklerkende sorun oluşuyordu eskiyi yükleyip güncellenmiştim yine aynısı oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende mesela en son çıkan driver ile Frame generation açınca mavi ekran veriyordu. Kilitleniyordu PC vesaire. Zararı olabilir diye ve FG kullanamadigim için eski sürücüye dönmüştüm. Şu an sorunsuz çalışıyor. Dene istersen sende eski sürücüye dönmeyi.
Teşekkürler öyle yapayım

Top Bottom