Yardım EKRAN KARTI DRİVER HATASI !

Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar hali hazırda güzel bir sistemim var fakat hem arkadaşlar geldiğinde ufak tefek kullansın hem de tv ye bağlayıp film felan izliyoruz diye eski pc me hdmi çıkışlı ekran kartı aldım. Fakat windows 10 kullandığım içindir belki bilmiyorum. HD4450 driverini kuruyorum işlemlerden graphic card driver olan kısmı error veriyor. Donanım kısmına özelliklerden denetliyorum yazılım güncel diyor. GPU-Z programı da çalışıyor ayrıca sizce driver kuruldu mu şuan çünkü 1920*1080 diye bir seçenek yok çözünürlük kısmında ve ekranın yanları altı üstü simsiyah. Driverin kendisini açıyorum orda hiç bununla alakalı bir şey yok sadece driveri kur kaldır vs.

Arkadaşlar hali hazırda güzel bir sistemim var fakat hem arkadaşlar geldiğinde ufak tefek kullansın hem de tv ye bağlayıp film felan izliyoruz diye eski PC me hdmi çıkışlı ekran kartı aldım. Fakat windows 10 kullandığım içindir belki bilmiyorum. HD4450 driverini kuruyorum işlemlerden graphic card driver olan kısmı error veriyor. Donanım kısmına özelliklerden denetliyorum yazılım güncel diyor. GPU-Z programı da çalışıyor ayrıca sizce driver kuruldu mu şuan çünkü 1920*1080 diye bir seçenek yok çözünürlük kısmında ve ekranın yanları altı üstü simsiyah. Driverin kendisini açıyorum orda hiç bununla alakalı bir şey yok sadece driveri kur kaldır vs.
knk şimdi sana tam adımlarınla anlatacağım dikkatli oku

1-ADIM-Arama yerine aygıt yöneticisi yaz
2-ADIM-Görüntü Bağdaştırıcısındaki Oka bas ardından orada microsoft görüntü bağdaştırıcısı yazıcak ona sağ tık güncelleştirmeleri denetle de
güncelle büyük ihtimalle çözülecektir sorunun bendede eski pc de olmuştu bu sorun

knk şimdi sana tam adımlarınla anlatacağım dikkatli oku

1-ADIM-Arama yerine aygıt yöneticisi yaz
2-ADIM-Görüntü Bağdaştırıcısındaki Oka bas ardından orada microsoft görüntü bağdaştırıcısı yazıcak ona sağ tık güncelleştirmeleri denetle de
güncelle büyük ihtimalle çözülecektir sorunun bendede eski PC de olmuştu bu sorun
Onu yaptım fakat zaten son sürümde güncel diyor.

driverları silip tekrar yüklemeyi dendin mi ?
Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hd4000-5000 series diye bir driver buldum inidirince amd adrenalin edition çıkıyor bildiğimiz driveri kaldırıp bir de böyle mi denesem ?

Evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hd4000-5000 series diye bir driver buldum inidirince amd adrenalin edition çıkıyor bildiğimiz driveri kaldırıp bir de böyle mi denesem ?
evet deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,348
Üyeler
184,927
Son üye
howlTheWizard
Geri