Neler Yeni

Yardım Ekran kartı driverını kurunca mavi ekran veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
Dostlar selam,
Notebook kullanıcısıyım normal sekilde oynarken oyunlarda fps düsüsü yasadıgımı fark ettim daha sonra baktıgımda ekran kartı driverımın olmadığını gördüm kurdugumda ise hicbir sey olmuyordu kurulmamıs gibi gözüküyordu format attım her seyi kurdum ekran kartı driverını kurunca mavi ekran verip sistem geri yüklemeye yönlendiriyor bunun nedeni ne olabilir?

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
bende de oldu arızalandığını öğrendim 2. elden sattım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de oldu arızalandığını öğrendim 2. elden sattım.
hocam cok garip degil mi durup dururken neden böyle oluyor servisine gittigimde cihaz 5 yılı gecmis vs diyor ama alalı 5 yıl olmadı daha

alperennN

80+ Silver
Dostlar selam,
Notebook kullanıcısıyım normal sekilde oynarken oyunlarda fps düsüsü yasadıgımı fark ettim daha sonra baktıgımda ekran kartı driverımın olmadığını gördüm kurdugumda ise hicbir sey olmuyordu kurulmamıs gibi gözüküyordu format attım her seyi kurdum ekran kartı driverını kurunca mavi ekran verip sistem geri yüklemeye yönlendiriyor bunun nedeni ne olabilir?
Arkadaşım kartın o.c ayarlarıyla oynamış mavi ekran almış (bendeki gibi oldu sanırsam) sonra tekrar driver indirmiş kullanmış bende o.c ayarlarını (hiç anlamama rağmen karıştırırken) bı anda görüntü berbat oldu kare kare şeyler falan çıktı dedim çipi yaktık 1 2 dk sistem kendine gelemedi sonra kendine geldi yeniden başlattım driver i kurdum sorunsuz çalıştı sizinkinde de bu ihtimaller dahilinde chip yanma olasılığı da var hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada sistem kapandı mapandi yeniden açtıgimda driver silinmiş

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
bende de driver ı yüklüyor her sey normal sonra yeniden baslatınca siliyor driver ı tekrar her sey basa dönüyor yükleyip yeniden baslatmayınca da donup mavi ekran veriyor

Narkuc

80+ Bronze
Dostlar selam,
ekran karti driverin olmazsa fps dususu degil direkt olarak hicbir oyun acilmaz en basta verdigin bilgi yanlış kardesim

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
ekran karti driverin olmazsa fps dususu degil direkt olarak hicbir oyun acilmaz en basta verdigin bilgi yanlış kardesim
hicbir oyun neden acılmasın dahili ekran kartını kullanarak gücü yettigince acıyor

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
hocam cok garip degil mi durup dururken neden böyle oluyor servisine gittigimde cihaz 5 yılı gecmis vs diyor ama alalı 5 yıl olmadı daha
ne? kaç yıl odu ki

bu bilgi yanlış asıl oyunlar açılır ama arkadaşın dediği gibi fps duşuşleri vb fazlasıyla görülür yanlış bilgi vermeyelim doğru bildiğimiz yanlışları gerçek gibi savunmayalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hakkı BÜLBÜL
ne? kaç yıl odu ki

bu bilgi yanlış asıl oyunlar açılır ama arkadaşın dediği gibi fps duşuşleri vb fazlasıyla görülür yanlış bilgi vermeyelim doğru bildiğimiz yanlışları gerçek gibi savunmayalım.
31 aralıkta almıstım o tarihte 5 yıl olucak ancak servise götürdügümde cihazım 5 yılı gectigini söylüyorlar ekran kartı zor bozulan bir sey hele de hicbir sey yoklen bozulması cok garip anakarta bir sey olmus olabilir mi acaba temassızlık vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,126
Üyeler
168,240
Son üye
witness1
Top Bottom