Neler Yeni

Yardım Ekran kartı driverleri güncelleyince ekranın acılmaması

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce ekran kartı driverleri mi güncellemek istedim.
Sonra internetten araştırdım buldum. AMD ekran kartı kullandığım İcin bulması zor olmadı bilgisayarım bu arada laptop, sonra yüklemeyi kurdum
Güncellemeye bastım sonra pat diye ekran gitti sim siyah oldu. Ondan sonra bilgisayarın ekranına telefonun flaş ı ile baktığımda cok az bir görüntü elde edebildim. Oradan arama kısmına girip hemen aygıt yöneticisinden ekran kartının driverleri mi sildim yeniden başlattım sorun düzeldi yalnız dxdiag a girdiğimde ekran kartının hic bir şeyin calışmadıgını gördüm bilgisayarım inanılmaz yavaşladı ve hala güncelleme yaptığımda aynı sonuc bir bilen varsa haber versin pc cok yavaş!!! Oyunlarda kasma başladı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Driver kurulunca görüntü kesiyorsa ekran kartında arıza var demektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Barış Kahveci
Twitter
Baris_Kahvecix
Facebook
100002371218599
Ekran kartın için uygun driver'i kurduğundan emin ol

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
ekran kartınıza uygun son sürümyazılımı indirin c diskine girin amd yazan klasörü tamamen silin aygıt yöneticisinden tekrar kaldırmayı deneyin yazılımı sil seçeneğini işaretleyin yeniden başlatın yazılımı kurun

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal sitesinden indirdim ve ekran kartının adına kadar buldum büyük ihtimal arza var

Burak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Burak Küçük
Temiz bir format atsan. Daha sonra uygun driverlari kursan

zabnex61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Serdar CANOĞLU
windows da karşılaştığım bir sorun bende amd ekran kartı kullanıyorum denediğim yöntemi yap olmuyorsa format dene ekran kartında arıza var demek için çok erken

Şey AMD ile ne var ne yok sildim şuan ekran siyah renk yok kap kara ama ne oldugu anlaşılıyor şimdi indirdim kuracağım inşallah olur

Altuğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İsmet Altuğ tansel
Ekran kartın AMD ise Radeon dan neden guncellemedin de internetten guncelledin ki ??

Şuan bilgisayarım gecte olsa acıldı renkler felen daha canlı klosörlere felen eskisi gibi ışık hızında giriyor dxdiag girdim ekran kartı eskisi gibi her şey yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,143
Üyeler
167,441
Son üye
Emre....
Top Bottom