kapatamazsınnasıl kapatcam
ekran kartın 60 dereceyi geçmiyosa niye soğutmak istiyosun ki ?kapatamazsın
işlemciye bir faydası olur belkikapatamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartın 60 dereceyi geçmiyosa niye soğutmak istiyosun ki ?
ekran kartının ısısı işlemciyi etkilemezişlemciye bir faydası olur belki
ekran kartının fanı içeriye hava üflemez ekran kartına hava üfler zaten adı üstünde ekran kartı fanıHayır fan ile içeri biraz hava üfler diye
biostan olabilir ama net bilgim yoknasıl kapatcam
Dostum dışarı da hava veriyor merak etme diğer sistemlerde daha düşük ısı aldığımı gördüm diğer sistem ile açıyorum işlemci 5-8 derece daha serin çalışıyorekran kartının fanı içeriye hava üflemez ekran kartına hava üfler zaten adı üstünde ekran kartı fanı
Kapatabilir bendede 55 altında çalışmıyo afterburnerden özel fan ayarı yapınca kapanıyorkapatamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartın 60 dereceyi geçmiyosa niye soğutmak istiyosun ki ?
merak etmiyorum zaten ilk defa duydum ekran kartılarına yeni özellik geldi o zaman çift yönlü fan özelliği qfölqwDostum dışarı da hava veriyor merak etme diğer sistemlerde daha düşük ısı aldığımı gördüm diğer sistem ile açıyorum işlemci 5-8 derece daha serin çalışıyor
Vallaha işlemci 70 e yaklaşıyor biraz ısısını almak için yapıyorum diğer PC de 1660ti + 1600 af var 85 derece oluyor işlemci ekran kartınin fsnini açıp 78 e falan dusuruyorummerak etmiyorum zaten ilk defa duydum ekran kartılarına yeni özellik geldi o zaman çift yönlü fan özelliği qfölqw