fazla yorulmuyo demeki ama istiyosanız msi afterburner dan yapılıyo kendi uygulmasını bilmiyorumyeni aldığım ekran kartı sadece oyunlarda dönüyor bunun bi ayarı yokmudur hep dönmesi için ekran kartım inno3d gtx 1650 4gb
sorun yok darboğaz da yemiyorum ama kasma hissi var oyunlarda akıcı değil moniötürüm de 144 hzfazla yorulmuyo demeki ama istiyosanız msi afterburner dan yapılıyo kendi uygulmasını bilmiyorum
Monitörde falan limitleyici falan açmış olabilirmisin veya freesync mı neydi.sorun yok darboğaz da yemiyorum ama kasma hissi var oyunlarda akıcı değil moniötürüm de 144 hz
msi afterburner indir fps ortalamasına bak sıcaklıkları ss atsorun yok darboğaz da yemiyorum ama kasma hissi var oyunlarda akıcı değil moniötürüm de 144 hz
hemen atıyorummsi afterburner indir fps ortalamasına bak sıcaklıkları ss at
monitörde amd freesync premium özelliği var o açıktı kapadım yine aynıMonitörde falan limitleyici falan açmış olabilirmisin veya freesync mı neydi.
msi afterburner indir fps ortalamasına bak sıcaklıkları ss at
Oyunda VSYNC açık olabilir mi veya limitleyici?hemen atıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitörde amd freesync premium özelliği var o açıktı kapadım yine aynı
bir oyun atın ve ortalama fps en önemlisihemen atıyorum
monitörde amd freesync premium özelliği var o açıktı kapadım yine aynı
Alıntıyı görüntüle
başka oyunlarda da oluyor mesela csgo apex hiç akıcı değillerbir oyun atın ve ortalama fps en önemlisi
ayrıca steam PUBG bozuk bi oyun hem optimize hemde anlık fps sorun yaratan bi oyun
düzgün bi fps göstergesi yapın ve 5- 10 dk oynayın oynayı lütfenbaşka oyunlarda da oluyor mesela csgo apex hiç akıcı değiller