omerkok_49
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,191
6650xt ekran kartı var ve fanları dönmüyor. Biliyorum düşük derecelerde fanlar dönmüyor ama 1 haftadır hiçmi dönmez bu fanların dönmesini nasıl sağlarım
Boşta zaten fanlar dönmez neden dönmesini istiyorsun.6650xt ekran kartı var ve fanları dönmüyor. Biliyorum düşük derecelerde fanlar dönmüyor ama 1 haftadır hiçmi dönmez bu fanların dönmesini nasıl sağlarım
Boşta bahsetmiyorum oyunlardada bakıyorum dönmüyor baya yük altına nasıl koyabilirimBoşta zaten fanlar dönmez neden dönmesini istiyorsun.
Benchmark yapabilirisiniz. Heaven benchmark ve Furmark testleri iyidir.Boşta bahsetmiyorum oyunlardada bakıyorum dönmüyor baya yük altına nasıl koyabilirim
Afterburner ile sıcaklığa bakıp atar mısın.Boşta bahsetmiyorum oyunlardada bakıyorum dönmüyor baya yük altına nasıl koyabilirim
Hocam onu kuramadım ne yaptım ne ettim olmadı hatta bi kaç saat önce konusunufa açmıştımAfterburner ile sıcaklığa bakıp atar mısın.
Driverler güncel mi?Hocam onu kuramadım ne yaptım ne ettim olmadı hatta bi kaç saat önce konusunufa açmıştım
EvetDriverler güncel mi?