Kartın en sıcak noktasını temsil ediyorArkadaşlar Msi rx 6650 xt 2x mech oc ekran kartı kullanıyorum ekran kartı 61 62 derecelerde iken hotspot 91 94 lere kadar çıkıyor bu normal mi? öncede böyle değildi diye hatırlıyorum bi anormallik var mı?
o normal diye biliyorum 110-120 dereceye kadar dayanıyorArkadaşlar Msi rx 6650 xt 2x mech oc ekran kartı kullanıyorum ekran kartı 61 62 derecelerde iken hotspot 91 94 lere kadar çıkıyor bu normal mi? önceden böyle değildi diye hatırlıyorum bi anormallik var mı?
Kartın en sıcak noktasını temsil ediyor
Hocalarım arada böyle 30 derece falan fark etmesi normal mi peki? çoğu yerde bu kadar farkın anormal olduğuna dair birşeyler duydumo normal diye biliyorum 110-120 dereceye kadar dayanıyor
çoğu kart öyle benimkide aynı hatta benimki 100 lere yaklaşıyorHocalarım arada böyle 30 derece falan fark etmesi normal mi peki? çoğu yerde bu kadar farkın anormal olduğuna dair birşeyler duydum
normalHocalarım arada böyle 30 derece falan fark etmesi normal mi peki? çoğu yerde bu kadar farkın anormal olduğuna dair birşeyler duydum
sizinkinin marka modeli neydi hocam ve normal sıcaklık ile arasında kaç derece fark oluyor geneldeçoğu kart öyle benimkide aynı hatta benimki 100 lere yaklaşıyor
rx 6500xt asus tuf normal sıcaklık 62-63 hotspot 90-100 arasısizinkinin marka modeli neydi hocam ve normal sıcaklık ile arasında kaç derece fark oluyor genelde
Rx6750xt mech modeli var bende de bu sıcaklıklarda hotspotta normalsizinkinin marka modeli neydi hocam ve normal sıcaklık ile arasında kaç derece fark oluyor genelde
Rx6750xt mech modeli var bende de bu sıcaklıklarda hotspotta normal
rx 6500xt asus tuf normal sıcaklık 62-63 hotspot 90-100 arası
Tamamdır hepinize çok teşekkür ediyorum hayırlı akşamlar dilerimnormal