Sizce ekran kartının üstüne figür olarak erimeyecek ve ekran kartıni yamultmayacak figür ne koyabilirim güzel durması için ekran kartı MSI rtx 4060 ventus 2x sizce ne koyayım odam icinde figür arıyorum anime vb.sevmiyorum ama
Hotwheels arabalar oluyor. İnternette pahalı oluyorlar, gidip kendin arayıp beğendiğin bir modeli koyabilirsin.Sizce ekran kartının üstüne figür olarak erimeyecek ve ekran kartıni yamultmayacak figür ne koyabilirim güzel durması için ekran kartı MSI rtx 4060 ventus 2x sizce ne koyayım odam icinde figür arıyorum anime vb.sevmiyorum ama
Ben kasanın icine Optimus prime koydum oynarken gaza heliyorumSizce ekran kartının üstüne figür olarak erimeyecek ve ekran kartıni yamultmayacak figür ne koyabilirim güzel durması için ekran kartı MSI rtx 4060 ventus 2x sizce ne koyayım odam icinde figür arıyorum anime vb.sevmiyorum ama
Sizce ekran kartının üstüne figür olarak erimeyecek ve ekran kartıni yamultmayacak figür ne koyabilirim güzel durması için ekran kartı MSI rtx 4060 ventus 2x sizce ne koyayım odam icinde figür arıyorum anime vb.sevmiyorum ama